KTM Krantz Yeni Teknolojilerini Tanıtacak

KTM Krantz, ITMA Barselona'da 2. Salon B305 nolu standında yeni ürettiği teknolojilerini dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerine sergileyecek.

  19 Haziran 2019 00:00 Çarşamba
KTM Krantz Yeni Teknolojilerini Tanıtacak

Tekstil boyama ve ıslak işleme makineleri alanında uzman olan KTM Krantz, tekstil pazarındaki talepleri teknolojik yenilikleriyle karşılamayı amaçlıyor. Geleneksel yöntemler yerine yenilikçi bir üretim tarzının hakim olduğu firma, ITMA Barselona'da Salon 2'de B305 nolu standında yeni ürettiği teknolojilerini dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerine sergileyecek.

KTM Krantz CEO’su Tayfun Karakurt, firma olarak ITMA Barselona’ya katılımları ve ürün çeşitlilikleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Karakurt, 2005 yılında Alman firması olan Krantz’dan patent KTM Krantz adıyla üretime başladıklarını anlatarak tekstil boyama ve ıslak işleme makineleri alanında uzman olduklarının altını çizdi.

“ITMA 2019 fuarına KTM Krantz olarak iplik boya ve kumaş jet makinalarıyla katılıyoruz” diyen Karakurt, fuar ziyaretçilerine ve dünyanın dört bir tarafından gelen sektör temsilcilerine iplik ve kumaş boyada geliştirdikleri son sistemleri tanıtacaklarını belirtti.

ITMA 2019 fuarından beklentileri hakkında da açıklama yapan Tayfun Karakurt, KTM Krantz’ın vizyonunun müşteri odaklı hızlı çözümler ile güçlü iş ortağını esasına dayandığını vurgulayarak; “Bu vizyonumuz çerçevesinde tekstil sektöründe var olan müşteri pazarımızı arttırmayı umuyoruz. Henüz ulaşamadığımız veya daha çok yer almak istediğimiz pazarlara ulaşmada ITMA bir köprü görevi görecektir.” ifadelerini kullandı.

Karakurt, son olarak, tekstil sektörü profesyonellerini KTM Krantz’ın Salon 2 B305 nolu standına davet ederek firmalarının çağın hızına ayak uydurmadaki becerisini görmeye çağırdı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.