KTM Fuarı Artık ‘Uluslararası’

Uluslararası katılımcı portföyüyle Kahramanmaraş ve bölge tekstilcisine dünya standartlarında bir tekstil makine fuarı sunan KTM, TOBB tarafından uluslararası fuarlar listesine alındı.

  19 Aralık 2016 10:00 Pazartesi
KTM Fuarı Artık ‘Uluslararası’

6-8 Nisan 2017 tarihlerinde üçüncü kez kapılarını açacak olan Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı-KTM, artık uluslararası ünvanına sahip oldu. Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) tarafından bu yıl uluslararası fuarlar listesine dahil edilen KTM, bundan böyle katılımcı ve ziyaretçilerine daha büyük avantajlar sunmayı hedefliyor.

Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017,  Türk ve dünya tekstil sektöründen önemli firmaları bir araya getirerek, Kahramanmaraş ve bölge tekstil sektörünün potansiyelini daha da yükseltecek. ECR Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen dev organizasyonda tekstil sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirecek olan Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017, birbirinden özel makina şovları ile Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) yer alacak.

Tekstil sektöründeki en yeni teknolojilerin tanıtılacağı,  B2B görüşme ortamı ile önemli iş bağlantılarının adresi haline gelecek olan KTM 2017, aldığı ‘uluslararası’ ünvanı ile katılımcılarının devlet desteği almasını daha da kolaylaştıracak.

Katılımcılara KOSGEB Desteği Sürüyor

Türkiye’nin lokomotif sektörü olan tekstilde, firmaların ulusal ve uluslararası pazarlarda söz sahibi olmaları için fuarlara katılımın desteklenmesi amacıyla, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı(KOSGEB) tarafından verilen destekten 2016 yılında KTM katılımcıları da yararlanmıştı.  Destek kapsamında KTM 2016’ya katılan yerli firmalar katılım bedellerinin yüzde 50’si geri ödendi.  Katılım bedellerinin yarısının geri ödenmesine ilişkin KOSGEB desteği KTM 2017 katılımcıları için de devam ediyor.

Katılımcı firmalara önemli avantajlar sağlayan bu durum, sektöründe bölgenin en önemli fuarı olarak anılan Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nın, Türkiye’nin de en önemli fuarlarından biri haline getiriyor.

Tekstile Dair Her Şey KTM 2017’de

KTM 2017, uluslararası yapısı ile katılımcılarına ürünlerini doğrudan pazara tanıtma olanağı sunuyor. KTM 2017 kapsamında; iplik, örgü, dokuma, teknik tekstil, boya-baskı, tekstil terbiye ve makine aksesuar & yedek parça sektörlerinden ulusal ve uluslararası teknoloji üreticileri yeniliklerini sektör temsilcilerine sergileyecekler.

Türk ve dünya tekstil sektöründen önemli firmaların bir araya geleceği KTM 2017’de, tekstil sektöründeki yeni teknolojiler tanıtılırken, B2B görüşmeler ile çok önemli iş bağlantılarının gerçekleştirilmesi hedefleniyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.