KTM 2020 İçin Hazırlıklar Devam Ediyor

Kahramanmaraş’ta gerçekleşecek olan Uluslararası KTM 2020’nin tarihlerinde salgın kaynaklı herhangi bir değişiklik olmadığı duyuruldu.

  22 Nisan 2020 17:58 Çarşamba
KTM 2020 İçin Hazırlıklar Devam Ediyor

Küresel çapta bir krize neden olan COVID19 salgını, dünya çapında katılımcıları ağırlayan fuarların tarihlerinin ertelenmesine ya da iptal edilmesine neden olmuştu. Tüm bu gelişmelerin ışığında Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2020’ye ilişkin tarih güncellemesi açıklaması geldi.

Süreç Devam Ederse Tekrar Bir Değerlendirme Yapılacak

24-26 Eylül 2020 tarihleri arasında tekstil üretiminin merkezi olan Kahramanmaraş’ta altıncı kez düzenlenecek olan Uluslararası KTM 2020 hazırlıkları devam ediyor. Dünya çapında tekstil teknoloji üreticilerini bir araya getiren Uluslararası KTM 2020’ye ilişkin yapılan açıklamada tarihlerde herhangi bir güncellemenin söz konusu olmadığı; salgın süreci devam ederse yeni bir çalışma takvimi oluşturulacağının bilgisi verildi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.