Jeanologia Avrupa İş Ödüllerinde

Dünyaca ünlü denim terbiye makineleri üreticilerinden biri olan İspanyol şirket Jeanologia, sürdürülebilir çevre ve şirket politikaları ile Avrupa İş Ödülleri’nin sahibi oldu.

  04 Kasım 2016 09:00 Cuma
Jeanologia Avrupa İş Ödüllerinde

Şirketlerin iş inovasyonu, şeffaflık ve etik anlayışlarının değerlendirildiği 2016/2017 Avrupa İş Ödülleri kapsamında çevre ve şirket politikaları ile 33 bin şirket arasından seçilen Jeanologia, İspanya’nın ulusal şampiyonu oldu.

"Jeanologia’nın 20 yıldan daha uzun bir süredir tekstil endüstrisini daha sürdürülebilir, daha etik ve daha sistematik hale getirme çabaları ile bir ödüle layık görülmesi bizim için zaten bir ödüldür." diyen şirketin CEO’su Enrique Silla, konuyla ilgili değerlendirmesinde şu sözlere yer verdi; "İspanya’nın Ulusal Şampiyonu olarak seçilmek ve İspanya’yı temsil etmek bizim için gurur verici. Avrupa İş Ödülleri Avrupa’nın en dinamik şirketlerinin gösteri alanı olarak bilinmekte ve bu alanda adımızın yer alması da bizim için gurur verici.”

2017’nin Ocak ayında sonuçların duyurulacağı bir sonraki etapta ise bağımsız bir jüri en iyi “Ruban d’Honneur” (Onur Kurdelesi) seçimini yapacak ve seçilen şirket yine 2017’de gerçekleştirilecek olan final galasına gidecek.

1993 yılından bu yana tekstil terbiye sanayini sahip olduğu teknoloji ve bilgi ile geliştirme misyonuyla hareket eden Jeanologia; lazer, G2 ozon ve e-akım sistemleri, su, enerji ve kimyasal tasarrufu yaparak, atık zararlı emilimleri yok ederken tasarım ve tekstil terbiyesine de katkı sağlıyor.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.