Itema Yeni Makineleri İle Bursa’da Show Yaptı

Küresel dokuma sektörünün önemli üreticilerinden Itema, Bursa’da yeni R9500 Rapierli Dokuma Makinesi ve Havajetli Dokuma Makinesi A9500’ü çalışır vaziyette tanıttı.

  15 Nisan 2016 09:00 Cuma
Itema Yeni Makineleri İle Bursa’da Show Yaptı

Dokuma teknolojilerine getirdiği yeniliklerle sektörde öne çıkan Itema Spa, geçtiğimiz aylarda Milano’da lansmanını yaptığı Rapierli Dokuma Makinesi R9500’ün yanı sıra yeni nesil havajet dokuma makinesi A9500’ü Bursalı tekstilcilere tanıttı. Bursa’nın önemli firmalarından Cemeta/Semece Dokuma Fabrikası’nda çalışır vaziyette sergilenen makinelerle ilgili ayrıca gün boyu bilgilendirme seminerleri yapıldı.

Yayın grubumuzun yerinde takip ettiği tanıtım etkinleri kapsamında, tekstil sektörünün önemli isimleri, Itema’nın sunmuş olduğu yenilikçi teknolojileri yakından tanıma fırsatı buldu. Itema’nın Türkiye Temsilcileri Bilol Mümessilik ve A.Modiano tarafından gerçekleştirilen başarılı organizasyonda, Bilol Mümessilik Genel Müdürü Galip Bilol ve Bilol Mümessillik yetkililerinin yanı sıra A. Modiano’yu temsilen Vedat Anjel ve A. Modiano yetkilileri de etkinlikte yer aldı. Itema Grup yetkilileri etkinliğe çıkartma yaparak Türkiye pazarında yeni dönemde agresif pazarlama yapılacağının ilk işaretlerini verdiler. Itema Türkiye  Satış Müdürü Piero Colombelli ve Pazarlama & İletişim Sorumlusu Valentina Brignoli  de konuklarla yakından ilgilendi.

Tüm Kumaş Üretimlerine Uyan Teknoloji

Satışa sunulmasının ardından dünya çapında büyük ilgi gören, yurt içi ve yurt dışından birçok dokuma üreticisinin kullanmaya başladığı Itema R9500 ve A9500 hakkında bilgi veren Bilol Mümessillik  Yöneticisi Pamir Özaltan, rapierli dokuma makinesi R9500’ün avantajlarını şu sözlerle anlattı; “Itema R9500 rapierli dokuma makinesi kullanımının kolay olması ve eşsiz dokuma kalitesini sağlaması açısı ve çok yönlü kullanım imkanı ile müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor. Itema R9500 hassas iplik tutuşu, üstün kumaş kalitesi ve düşük atkı firesi ile maliyet tasarrufu ile beraber kısa sürede desen ayarlama ile daha yüksek verim ve daha az bakım avantajları sağlıyor. R9500 rapierli dokuma tezgahları, en ince iplikten en kalın ipliğe kadar tüm kumaş üretimlerine özellikle uygun olacak şekilde dizayn edildi.”

Seri Üretim Için Havejet Dokuma Makineleri

Pamir Özaltan, havajetli dokuma makinesi A9500 hakkında verdiği bilgilerde ise makinenin Itema’ya has özelliklere sahip olduğunu ve patenti alınmış sistemler ile kullanıcılara büyük avantajlar sağladığını dile getirdi. Özaltan, konuyla ilgili şu bilgilere yer verdi; “Havajetli dokuma tezgahları, artan esnekliğiyle yüksek randımanlı tezgahlar olarak dikkat çekiyor. Bükümlü elyaf, filament, yün ya da cam elyafı gibi özel taleplere uyarlanabiliyor. Makine, uygulamaya bağlı olarak farklı ağızlık tipleriyle donatılabiliyor. Pazarda, en düşük hava tüketimi ile üstün kalite sunan Airjet A9500 sağladığı hız ve maliyet avantajı ile yatırımın geri dönüşümünü garanti ediyor.”

Tanıtım aktivitesine katılan Bursalı tekstilciler, R9500 rapierli dokuma makinesi ve havajet dokuma makinesi A9500’ü yakından inceleyerek ürün özellikleri hakkında bilgi aldı. Ev tekstili, gömleklik kumaş,havlu ve filtre bezi gibi farklı alanlarda  üretim yapan tekstilcilerin ortak fikri her iki makinenin de yüksek üretim hızı ve maliyet avantajlarına sahip olması oldu. Bursalı tekstilciler, tanıtım faaliyetleri sonrasında sipariş vermek üzere yetkililerle görüşmelerde bulundu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.