Intertextile Shanghai Apparel Fabrics ve Yarn Expo'nun Sonbahar Edisyonları Ekim'e Ertelendi

Intertextile Shanghai Apparel Fabrics ve Yarn Expo Sonbahar fuarları artık orijinal Ağustos tarihleri yerine 21 - 23 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek.

  23 Eylül 2022 08:38 Cuma
Intertextile Shanghai Apparel Fabrics ve Yarn Expo'nun Sonbahar Edisyonları Ekim'e Ertelendi

Çin hükümeti salgın etkilerini sıfıra indirebilmek için uzun bir süredir oldukça katı bir tutum sergiliyor. Hükümet politikaları birçok fuarın ertelenmesine ya da iptal edilmesine neden oluyor.

Wen, ''Katılımcı Güvenliğimiz İçin Erteleme Kararı Aldık’’

Organizatörler, dikkatli bir değerlendirme süreci ve paydaşlarla yapılan görüşmelerin ardından bu sonuca ulaştı. Messe Frankfurt (HK) Ltd'nin Kıdemli Genel Müdürü Wendy Wen, kararın gerekçesini şu sözlerle açıkladı: "Hükümetin salgın kontrol önlemlerini desteklemek ve katılımcılarımızın güvenliğini temin etmek için iki fuarı da ileri bir tarihe ertelemeye karar verdik." Wen şu sözlerle konuşmasını sürdürdü: “Organizatörler adına, tüm katılımcılara süregelen anlayış ve destekleri için teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. Tekstil endüstrisi için etkili bir kaynak platformu sağlamayı dört gözle bekliyoruz.” Bu fuarlarla ilgili soruları olan katılımcı veya ziyaretçilerin fuarların ilgili web sitelerini ziyaret etmeleri veya mail atmaları gerekmektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.