Intertextile Pekin’e Avrupa’dan Özel İlgi

Intertextile Pekin Konfeksiyon ve Kumaş Fuarı mart ayında yapacağı edisyona hazırlanıyor. Çinli yerel üreticilerin yanında, Avrupa Bölgesi’nden gelecek olan katılımcı sayısının artması yetkililere umut veriyor.

  21 Mart 2013 22:35 Perşembe
Intertextile Pekin’e Avrupa’dan Özel İlgi

Intertextile Pekin Konfeksiyon ve Kumaş Fuarı 27-29 Mart 2013 tarihleri arasında Çin Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Çinli üreticilerin en yoğun katılımı gösterdiği fuara, İtalyan firmaların yoğun ilgisi dikkat çekiyor. Organizasyonda 100’den fazla firma ile yer alacak olan İtalya, etkinliğe Milano Unica pavilyonu ile katılacak. Geçen yıl Milano Unica ile Intertextile Apparel Fabrics arasında imzalanan anlaşmaya paralel olarak artan İtalyan katılımcı sayısının, fuar yöneticilerini de mutlu ettiği belirtiliyor. Bunun dışında Avrupalı önemli kumaş üreticileri Salon Europa’da etkili bir sunum yapmaya hazırlanıyor. Fuarda yer alacak olan Türk firmalar ise Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği’nin (UTİB) organize ettiği Türk pavilyonunda ürünlerini sergileyecek. Kumaş Konfeksiyon ve aksesuar ürünlerinin öne çıkacağı fuarda, 16 ülkeden 1300’den fazla firmanın yer alacağı ifade ediliyor. Özellikle Çin’de yaşanan kumaş ve aksesuar sanayisindeki artış sonucu büyük ilgi gören fuarın, küresel kumaş ve konfeksiyon sanayisine de önemli bir katkı sunması bekleniyor.

Çin’de Aynı Haftada Üç Fuar Yapılacak

2012 yılında 78 ülkeden 26.000 ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuarın, bu yıl ziyaretçi sayısını da artırması bekleniyor. 2013 yılında 50.000 metrekare alanı ile katılımcılarını ve ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarda, firmalar takım elbiselik ve gömleklik özel kumaşlar, kadın giyim, fonksiyonel kıyafetler, spor giyim ve günlük giysilerden aksesuara kadar birçok ürün sunacak. Özel bir alan olarak sunulan SalonEurope’ta ise, geçen yıla göre yaşanan yüzde 20’lik artış, Avrupalı üreticilerin Uzak Asya’ya olan ilgisini kanıtlıyor. Toplam da 6.000 metrekare alanda yer alacak olan Almanya, Portekiz, İspanya, İsviçre, Türkiye, İngiltere’nin yanında Milano Unica Pavilyonu ile İtalya konfeksiyon kumaş ve aksesuarlarını sunacak.

Intertextile Pekin Konfeksiyon Kumaş Fuarı’na gelen firmalar aynı zamanda yine Messe Frankfurt tarafından yapılan Yarn Expo Spring (27 – 29 Mart 2013) Konfeksiyon Kumaş Fuarı ve Tekstil Sanayi Alt Komitesi tarafından yapılan, CCPIT ve CHIC – Çin  Uluslararası Giyim ve Aksesuar Fuarı’nı  da (26-29 Mart 2013) ziyaret etme şansını yakalayacak.  Bu üç fuarın bir arada olması, Pekin’e gelecek üreticilerin iş fırsatlarını değerlendirmesi ve farklı pazar ve sektörlerle buluşması ve iş hacmini artırması açısından önemli bir fırsat yaratacak.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.