Hint Tekstil Endüstrisi ITMACH India’da Buluştu

ITMACH India, yatırımcılar ve tekstil makine üreticilerini başarılı bir organizasyonda buluşturdu.

  05 Ocak 2018 01:00 Cuma
Hint Tekstil Endüstrisi ITMACH India’da Buluştu

ITMACH India,  tekstil endüstrisinin başkenti Gandhinagar, Gujarat’ta tekstil makine endüstrisinin önde gelen üreticilerini ağırladı. 7-10 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuar, 10 ülkeden yaklaşık 350 katılımcıya ev sahipliği yaptı.

350 katılımcı, yaklaşık 30 bin metrekarelik sergi alanında iplik, dokuma, boya, örme, baskı ve nakışa yönelik en son gelişmeleri 3 salonda sergiledi. Fuarda yer alan katılımcı ülkeler arasında Almanya, İsviçre, İtalya, Belçika, Türkiye, Çin, Tayvan, Güney Kore ve Japonya bulunurken; Saurer, LMW, CHTC,  Premier, Amsler, Rotorcraft, Jingwei, Pacific, Picanol, Itema, Staubli, Haijia, Rifa, A.T.E., Fong’s, Perfect, Rimtex, Palod Himson, SPGPrints, Embee, Premier Evolvics, Yamuna, Kusters Calico ve MAG Solvics gibi dünyanın önde gelen tekstil teknoloji üreticileri yer aldı.

Önemli bir tekstil üretim merkezi haline gelen Gujarat’ta, teknoloji üreticileri ve sektör temsilcileri için çok sayıda fırsat sunan ITMACH India Fuarı, dünya çapında yaklaşık 38 bin ziyaretçiyi ağırladı. Fuarı ziyaret eden sektör profesyonelleri yeni teknolojileri yakından görmenin yanı sıra, trendler ve gelişmeler hakkında fikir alış verişinde bulundu. Maharashtra, Madhya Pradesh, Rajasthan, Telangana, Karnataka ve Uttar Pradesh gibi kentlerden gelenler, komşu ülkelerden gelen ziyaretçilerin sayısını aşarken, Hintli tekstil üreticilerinin gösterdiği ilgi fuara canlılık kattı.

Katılımcı ve ziyaretçilerin olumlu geri bildirimleri üzerine ITMACH India Fuarı’nın üçüncüsü, 5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında aynı mekanda gerçekleştirilecek.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.