Groz-Beckert Yeni Geliştirdiği İğneleri ITMA’da Tanıtıyor

Groz-Beckert, Barselona’da düzenlenen ITMA 2019’da ürün yeniliklerini Salon 8, Stand C101'de sergileyecek.

  05 Haziran 2019 11:42 Çarşamba
Groz-Beckert Yeni Geliştirdiği İğneleri ITMA’da Tanıtıyor

Dört yılda bir düzenlenen ve tekstil dünyasındaki ileriye dönük yenilikler için ideal bir teknoloji platformu olan ITMA’ya Groz-Beckert de dahil olmak üzere, yaklaşık 50 ülkeden 1.600 civarı katılımcı, araştırma ve geliştirme çalışmalarına dikkat çekecek.

 

Groz-Beckert, altı ürün tanıtım alanının hepsinde de yer alacak ve Groz-Beckert Akademisi ile Teknoloji ve Geliştirme Merkezi (TEZ) de şirketi tüm kollardaki ürün tanıtım alanlarına yayılmış servis yelpazesiyle temsil edecek. TEZ, problem çözümü için geniş seçenek yelpazesini, optimizasyonlarını ve yeni gelişmelerini sunarken Akademi de kapsamlı eğitim yelpazesini sunacak.

 

Yeni İğneler

 

Bireysel ürün alanları, artırılmış gerçeklik sayesinde şirketin ürün ve hizmet dünyasına tamamen yeni ve gerçek bilgiler sunuyor. Örgü alanında ayrıca manşetlerine kadar yeni ürünler de var:

Özel olarak, elyaf ipliklerle çalışan büyük çaplı yuvarlak örme makinelerinde kullanılmak üzere tasarlanmış bir iğne.

Optimize edilmiş geometrik ölçüleri nedeniyle özellikle de ağır yükler için uygun bir darbe iğnesi.

Düz örme makineleri için teknik tekstil alanında uygulama amaçlı kullanılan bir iğne.

Düz örme sektöründe yeni incelik boyutlarına da nüfuz edebilen bir iğne.

 

Endüstri 4.0 alanındaki otomatik ve dijital süreçler, özellikle dokuma hazırlıklarında da giderek daha önemli bir rol oynuyor. Groz-Beckert'in dokuma bölümü bu zorlukları aşmada iddiasını ortaya koymaktan çekinmiyor. Firma, ITMA'da dokuma ve otomasyonun hazırlandığında nasıl görünebileceği konusunda canlı yayın yapacak.

Ziyaretçiler, dokuma hazırlığı için yüksek performanslı makineler ve ayrıca geniş kapsamlı dokuma aksesuarları hakkında bilinmesi gereken her şeyi öğrenecekler.

 

Taraklama Alanı Sayısız Yeni Gelişme

 

Keçe ürün alanında, dünyadaki nonwoven endüstrisine kapsamlı katkısını da sunacaktır. Müşterilere yönelik yeni ürünlerin müşterilerimizin bilgi birikimini iyileştirmesi veya iğne lojistiğindeki zorlukları çözebilmesi adına ziyaretçilerine özgü etiketlerle ITMA'da ayrıntılı olarak öğrenebilecekleri sayısız avantaj sunuyor.

 

Ürün kalitesi konusundaki artan talep, tafting alanındaki son müşterilerin taleplerini de şekillendiriyor. İlgili araçlar maksimum performans gerektiriyor. Groz-Beckert, müşterilerinin taleplerini en iyi şekilde karşılamak amacıyla kullandığı ölçü parçası sisteminin benzersiz kalite vaadiyle bu gereklilikleri yerine getiriyor.

 

Groz-Beckert'in en yeni ürün alanını entegre ettikten yaklaşık dört yıl sonra, ITMA'da taraklama alanı sayısız yeni gelişmeler sunacak. Ziyaretçiler, nonwoven endüstrisi için yeni InLine giyim serisini, daha da gelişmiş silindir ve takım tellerini ve iplik endüstrisi için sabit ve döner daireleri görmek için Groz-Beckert'in fuardaki Salon 8, Stand C101'deki standında olacaklar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.