Geleceğin Tasarımcılarından Kariyer Fashion Show

Sektör profesyonelleri, iş ve sanat dünyasından seçkin konuklar; geleceğin moda tasarımcılarını desteklemek için Kariyer Fashion Show A/W 2016-2017 Defilesi’nde buluştu

  07 Şubat 2016 08:05 Pazar
Geleceğin Tasarımcılarından Kariyer Fashion Show

1989 yılından itibaren moda sektörü adına eğitim faaliyetlerini yürüten Kariyer Eğitim Kurumları, öğrencilerini görkemli bir defileyle mezun ederek moda dünyasının beğenisine sundu. 19 Ocak Salı Akşamı WOW Hotel Convention Center’da gerçekleşen defilede moda bölümü öğrencilerinin tasarımları davetlilere moda şöleni yaşattı.

Kariyer Fashion Show’dan Beş Farklı Tema

2016-2017 sonbahar/kış trendlerinden yola çıkarak hazırlanan Kariyer Fashion Show beş farklı temada modaseverlerin karşısına çıktı. Marshmallow Colors temasında şeker renkleri ile eğlenceli, dinamik bir “Lolita” karakteri öne çıkarken, Muse temasında tasarımlar sofistike ve zamansız bir görünüm ile podyumda yerini aldı. Artisanal temasında ise; kreatif yönü ağır basan  deneysel çalışmalar ile tasarımlar yorumlanırken, Black&White temasında her sezonun vazgeçilmezi siyah ve beyaz renkler geometrik ve grafik desenler bir araya geldi. Popüler kültürün vazgeçilmezi olan “Spor ve Teknoloji” ise Sporty Space teması kapsamında hazırlanan tasarımlar ile podyumda görsel bir şölen yaşattı.

Her yıl yepyeni sürprizlerle gerçekleştirilen Kariyer Fashion Show defilesinin Moda Direktörlüğünü moda tasarımcısı Özlem Süer üstlendi.  Koreografisi ise Yasin Soy’un imzasını taşırken, stil danışmanlığı Mert Yemenicioğlu, saç tasarımı ise Suat Tekten direktörlüğünde Kariyer Eğitim Kurumları’nın kuaförlük bölümü öğrencilerine emanetti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.