Filli Boya’dan Desing Soul

Filli Boya, çeşitli disiplinlerden tasarımcıları bir araya getireceği Design Soul etkinliği ile bir ilke imza atıyor.

  20 Mart 2013 18:19 Çarşamba
Filli Boya’dan Desing Soul

Moda, tasarım, sinema ve mimarinin yıldızları Filli Boya’nın düzenlediği ‘Design Soul’ etkinliği için bir araya geliyor.  Farklı disiplinleri mimarlık çatısı altında buluşturacak olan etkinlik, disiplinlerarası ruhunu yansıtacak yüzlere sahip. İlki bu yıl düzenlenen etkinlik, her yıl mimarları ve tasarımcıları bir araya getirmeyi hedefliyor.

Sektörde yer almaya başladığı 1988 tarihinden itibaren, rengin yaşam alanlarında kullanımı konusunda farklı ve öncü çalışmalar gerçekleştiren Filli Boya, Design Soul etkinliği ile yine bir ilke imza atıyor. Bu yılki teması “Soul of the Colors” olan ve her yıl farklı bir konseptle düzenlenecek etkinlik, renklerin ruhunu keşfetmek üzere, 11 Ekim Perşembe günü, İstanbul/Fulya’daki Yapı-Endüstri Merkezi’nde (YEM) gerçekleştirilecek.

 

Tasarım ve Renk Buluşuyor

 

Design Soul etkinliği mimarlık, tasarım, moda, sinema gibi sanatın farklı disiplinlerinden dikkat çeken konuşmacılara ev sahipliği yapıyor. Başta, Türkiye’nin sinema dünyasındaki uluslararası ismi, tiyatro oyuncusu, çevirmen ve etkinliğin en “renkli” yüzü Serra Yılmaz Design Soul’un moderatörlüğünü üstleniyor. Yılmaz, yılların sahne deneyiminden kazandığı birikimi kendine has esprili üslubuyla aktarırken renkli bir hayatın formülünü sunuyor.  Etkinliğe bu yıl, tasarım dünyasında “Avrupa’da 40 yaş altı 40 isim” unvanına layık görülen, Danimarkalı bol ödüllü mimar ve tasarımcı Jan Ammundsen, etkinliğe konuşmacı olarak katılıyor. Ammundsen; sürdürülebilirlik, bütünsel tasarım yaklaşımı, rengin rolü gibi konuları kendi projeleri üzerinden aktarıyor.

 

Design Soul’un bir diğer önemli konuşmacısı olan, moda tasarımcısı ve trendsetter Ümit Ünal etkinlikte, iç mekanlar için sunduğu çözümleri aktaracak. Türk mimarisine yenilikçi çözümler sunan Erginoğlu &Çalışlar Mimarlık kurucu ortaklarından Kerem Erginoğlu da yapacağı konuşma ile renk ve tasarım konusunu işleyecek.

 

 

 

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.