Eurovet’ten Fast Fashion Tour

Tissu Premier Fast Fashion Lille ve Collections Fast Fashion Lille fuarlarını eş zamanlı olarak düzenleyecek olan Eurovet, bir sonraki adımı ise Fast Fashion Tour London’da atacak.

  15 Nisan 2012 21:24 Pazar
Eurovet’ten Fast Fashion Tour

Fransa’nın önemli fuar organizasyon şirketi Eurovet, 13-14 Haziran tarihlerinde önemli moda etkinliklerine imza atacak. Lille Grand Palais’de düzenlenecek olan Tissu Premier Fast Fashion Lille ve Collections Fast Fashion Lille fuarlarının yanı sıra Londra’da Ekim ayında düzenlenecek olan Fast Fashion Tour London fuarı Eurovet’in 3 anahtar etkinliğine dönüştü. Hızlı moda anlayışını eksen alan etkinlikler, moda endüstrisinin üreticilerini, tasarımcılarını ve alıcılarını buluşturan geniş bir konsepte sahip. Etkinliklerde belirtilen Lille bölgesi de Avrupa’nın önemli bir merkezi. Brüksel’e 35 dakika, Paris’ten 1 saat, Londra’dan 1 saat 20 dakika ve Amsterdam’dan 2 saat uzaklıkta bulunuyor. Büyük moda perakendecilerinin yüzde 80’inin Kuzey Fransa’dan gelecek olması yeni ürünlerin sergilenmesi için Lille’nin tercih edilmesinin önemini arttırıyor.

30 yılı aşkın bir süredir düzenlenen Tissu Premier fuarı, kumaş ve süs ürünlerindeki eğilimlerin belirlendiği bir alan kabul ediliyor. Hızlı temin ve düşük fiyat unsurlarına sahip koleksiyonlarla geniş yankı uyandıran etkinlik, seçkin tavrını da korumayı sürdürüyor. Kumaş, renk ve baskı gibi trendi oluşturacak unsurların ziyaretçilerle buluşuyor. Etkinlik hem hızlı hem kaliteli üretim ve tedarik konularına odaklanıyor. Avrupa moda endüstrisinin yüzde 80’inin ilgi gösterdiği Tissu Premier, yerel ve uluslararası bir yapıya sahip bulunuyor. 3700 Avrupa merkezli karar verici, alıcı ve tasarımcı başlığına sahip ziyaretçiyi kendisine çeken etkinlik 2 gün boyunca 140 dokuma kumaş, örme kumaş, saskı, tasarım, süsleme (trimmings) tedarikçilerini ve üreticilerini buluşturuyor.

Collection Fast Fashion Lille etkinliğinde ise ‘private label’ ve ‘blank label’ koleksiyonları sektörle buluşuyor. 2012-2013 Sonbahar Kış kadıngiyimi, erkek giyimi, çocuk giyimi koleksiyonları ile aksesuarların sergilendiği etkinliğe merkezi satın alma departmanları, mağazalar, perakende markaları, e-ticaret, posta ile sipariş birimleri gibi alıcı grupları ilgi gösteriyor.  2013 İlkbahar yaz dair ilk trendlerinde ziyaretçiler ön gösteriminin yapılacağı etkinlik, Tissu Premier ile sağlanan eşgüdüm ile, ürün, fiyat, mühlet, kalite ve çeşitlilik alanlarında, alıcılara, kaliteli katılımcı bulabilme garantisi veriyor. Fuara özellikle Belçika, Fransa, Hollanda, İngiltere ve İsviçre’den alım heyetleri ticari amaçla geliyor.

13-14 Haziran tarihinde eşzamanlı olarak aynı yerde düzenlenecek olan bu iki moda etkinliğini Londra takip edecek. Geçen yıl Kasım ayında yapılan başarılı edisyondan sonra yola çıkan Fast Fashion Tour London 23-24 Ekim tarihleri arasında Olympia National Hall’da organize edilecek. Kumaşlar, koleksiyonlar ve imalat başlıklarında ürün gruplarına sahi olacak olan fuar, hızlı moda anlayışına uygun olarak Britanya başta olmak üzere Kuzey Avrupa pazarına sesleniyor. Dokuma ve örme kumaş koleksiyonlarının, özel yüksek moda markalarının ürünlerini sergilediği fuarın katılımcı arasında Fransa yüzde 18, Fas yüzde 18, Türkiye yüzde 15, Portekiz yüzde 15’lik paya sahip. Etkinliğin sloganı ise, kalite, yakınlık ve reaktivite (quality, proximity, reactivity)

Eurovet, Tissu Premier, Collections Fast Fashion Lille ve Fast Fashion Tour London’u 3 önemli moda etkinliği olarak vurguluyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.