Dünya Tekstil Makine Üreticileri KTM2014’de Buluştu

İlk kez düzenlenmesine ragmen bölgenin en önemli fuarı olarak kabul edilen KTM2014 Kahramanmaraş’da başarı ile gerçekleşti

  02 Kasım 2014 18:16 Pazar
Dünya Tekstil Makine Üreticileri  KTM2014’de Buluştu

Dünyaca ünlü tekstil makine üreticileri KTM2014’de ziyaretçilere yeni geliştirdikleri makinelerini çalışır şekilde tanıttı. ECR Fuarcılık tarafından Kahramanmaraş’da gerçekleştirilen ve iki yılda bir düzenlenme kararı alınan fuar, hem Türkiye’deki firmalardan hem de uluslararası kuruluşlardan büyük ilgi gördü. 196’sı yabancı toplam 267 kuruluşun katıldığı fuarda, Almanya 49 İtalya ise 47 katılımcısıyla dikkatleri çekti. Tekstil makine üreticileri arasında  önde gelen ülkelerden Avusturya, Belçika, Birleşik Krallık, Çin, Fransa, Hindistan, İspanya, İsviçre, Japonya, Kore, Tayvan ve Türkiye’den gelen katılımcılar da Kahramanmaraş KTM2014’de yeni iş bağlantıları ve satışlar gerçekleştirdi.

İş Potansiyeli Beklentilerin Üzerinde

Fuarın hedef pazarlarından Başta Kahramanmaraş olmak üzere, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Kayseri, Niğde, Şanlıurfa, Adıyaman, Bursa, Denizli ve Uşak gibi 21 farklı şehirden gelen 7,891 firma yöneticisinin ziyaretleri de, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

“Kahramanmaraş fuarına sahip çıktı”

KTM2014 Tekstil makineleri Fuarı için Kahramanmaraş’a gelen uluslararası katılımcılardan İsviçre merkezli Rieter, Erbel Mümessillik aracılığı ile yayınladığı mesajında, ’23–25 Ekim 2014 tarihleri arasında Kahramanmaraş Fuar Merkezinde gerçekleşen Kahramanmaraş Tekstil Makinaları Fuarı gerek ziyaretçi yoğunluğuyla gereksede 2. Uluslararası Tekstil Zirvesi ile birleştirilip zenginleştirilen içeriğiyle Rieter & Erbel olarak bizim açımızdan çok başarılı geçmiş ve tarafımızca takdir görmüştür.

KTM fuarını tek cümleyle özetleyecek olursak; “Kahramanmaraş fuarına sahip çıktı!” diyebiliriz.

Rieter & Erbel ailesi olarak 15 farklı şehirden, 100’e yakın ayrı firmadan, 300’ü aşkın ziyaretçiyi standımızda ağırlamanın gururunu taşıyor, bu vesileyle de öncelikle ailemizin birer bireyi olan tüm müşterilerimize ve de KTM fuarında emeğe geçen herkese teşekkür ediyoruz’’ dedi.

KTM 2014’e katılarak çalışır vaziyette R9500 dokuma makinası sergileyen ITEMA S.p.a Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Diana Profir fuarın ikinci günü Türk ve Dünya basınına yaptığı yazılı açıklamada KTM 2014 sırasında Uşak merkezli Alperteks Mensucat A.Ş den aldıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek ‘2012 yılında çalışmaya başladıkları Alperteks Mensucat A.Ş nin tekrar siparişleri ile 100 ün üzerinde Itema A9500’e ulaştıklarını ve Alperteks Mensucatın fuara Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alper, Genel Müdür Mehmet Alper, Fabrika Müdürü, Mesut Okçu ve Alperteks Mensucat Yatırım danışman ekibinin ziyaretinden mutluluk duyuyoruz’dedi

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB), Akdeniz Tekstil Hammadde İhracatçıları Birliği (ATHİB) desteğinde Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) İşbirliği ile düzenlenen fuar ile ilgili olarak konuşan KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük,Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM2014 Avrupa’dan Çin’e, Amerika’dan Tayvan’a yüzlerce tekstil makinesi üreticisinin katılımıyla gerçekleştirilmektedir. Bu dev organizasyonla, sektörün dünya devlerini burada ağırlamak bizi hem cesaretlendirmekte hem de tekstil sektöründe daha başarılı yatırımlara imza atmamız adına bizleri teşvik etmektedir. Kahramanmaraş bundan sonra; üretim için sergilediği performansı, Ar-Ge, moda tasarımları, fuar, sempozyum ve kongre gibi organizasyonlar konusunda da gösterecektir.” Seklinde konuştu.

Tekstil Toprağına Geri Dönüyor

Kahramanmaraş’da KTM2014 fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Uluslararası Tekstil Zirvesi (UTZ) sırasında 8 oturum, 5 panel ve bunların yanında Ar-Ge proje pazarı sergisi gerçekleştirildi. Sempozyum sırasında yerli ve yabancı Akademisyen ve sanayicilerden oluşan 57 konuşmacı sunum yaparken ve 70 proje Ar-Ge Proje pazarında sergilendi. Sektörün tüm bileşenlerinin yer aldığı sempozyumda Tekstil sektörünün beklentileri ve geleceği tartışıldı.

KTM2014 Fuarı 1 Gün Resimleri 1 İçin Tıklayınız

KTM2014 Fuarı 1 Gün Resimleri 2 İçin Tıklayınız

KTM2014 Fuarı 1 Gün Resimleri 3 İçin Tıklayınız

 

KTM2014 Fuarı 2 Gün Resimleri İçin Tıklayınız

KTM2014 Fuarı 2 Gün Resimleri 2 İçin Tıklayınız

KTM2014 Fuarı 2 Gün Resimleri 3 İçin Tıklayınız

KTM2014 Fuarı 2 Gün Resimleri 4 İçin Tıklayınız

KTM2014 Fuarı 2 Gün Resimleri 5 İçin Tıklayınız

KTM2014 Fuarı 2 Gün Resimleri 6 İçin Tıklayınız

KTM2014 Fuarı 2 Gün Resimleri 7 İçin Tıklayınız

 

KTM2014 Fuarı 3 Gün Resimleri İçin Tıklayınız

KTM2014 Fuarı 3 Gün Resimleri 1 İçin Tıklayınız

KTM2014 Fuarı 3 Gün Resimleri 2 İçin Tıklayınız

KTM2014 Fuarı 3 Gün Resimleri 3 İçin Tıklayınız

KTM2014 Fuarı 3 Gün Resimleri 4 İçin Tıklayınız

KTM2014 Fuarı 3 Gün Resimleri 5 İçin Tıklayınız

KTM2014 Fuarı 3 Gün Resimleri 6 İçin Tıklayınız

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.