DOMOTEX Fuarına Yoğun İlgi

Domotex Middle East Halı ve Zemin Fuarı uluslararası markalara ev sahipliği yapacak.

  29 Ekim 2013 23:35 Salı
DOMOTEX Fuarına Yoğun İlgi

Ortadoğu ve Türkiye’nin halı ve yer döşemeleri alanındaki lider fuarı 07-10 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde katılımcılara zemin dünyasının kapılarını açacak. Geniş ürün yelpazesi ile en kapsamlı zemin fuarı olan Domotex Halı ve Zemin Fuarı sektörün dünyaca ünlü markalarına ev sahipliği yapacak. Fuarda, ev yapımı ve makine halı, kilim ve paspaslar, dokuma zemin kaplamaları, esnek yer döşemeleri, laminat, ahşap ve parke, tekstil makine ve aksesuarları, elyaf, iplik ve dokuma kumaşlar, yapay çim ve spor zeminler, döşeme, temizleme ve uygulama teknolojileri, doğal taş, mermer ve seramik yer karoları ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Ayrıca bu yıl tasarım ağırlıklı ürünler de fuarın odak noktası olacak.

İki Önemli Forum Düzenlenecek

DOMOTEX Middle East, bu yıl da fuarla eş zamanlı düzenlenecek, konferans ve ticari dernek toplantıları ile, profesyonellerle kapsamlı bilgi alışverişinde bulunma ve çeşitli görüşmeler yapma imkanı sağlayacak.

Bu yıl inşaat sektörünün de büyük ilgi gösterdiği DOMOTEX Middle East Halı ve Zemin Fuarı’nda, dünya parke sektörünün geleceğini şekillendirecek, ZGF 2013 başlıklı çok önemli bir forum düzenlenecek. Dünya parke sektörünün geleceğinin konuşulacağı ZGF 2013 forumu, fuar kapsamında 08 Kasım 2013 Cuma günü, saat 14.30’ta yapılacak. Dünya çapından uzmanların ve sektör yetkililerinin bir araya geleceği forum, Deutsche Messe Worldwide - Hannover Messe International İstanbul, GET Dış Ticaret – ORSİAD Gazetesi ortak çalışması olacak.

Fuardaki bir diğer forum ise İçmimarların İnşaat Sektöründeki Yeri başlıklı YES 2013 Forumu olacak. “Yapıda Estetik İçmimarlar ile Sağlanır” sloganıyla başlatılan ve her yıl tekrarlanması planlanan forum ve seminer 09 Kasım 2013 tarihinde saat 14.00’da yapılacak. Forum ile iç mimarlık mesleğinin, üniversite diplomasına sahip yetenekli ve yeterliliği olan kişiler tarafından yapılması gerektiğinin önemi vurgulanacak.

Ziyaretçi Profili Çok Geniş

İnşaat Şirketleri, iç mimarlar, mimarlar, endüstriyel ürün tasarımcıları, halı ve parke toptancıları, üreticiler, yükleniciler, yapı marketleri, müteahhitler, acenteler, basın ve medya tarafından büyük ilgi göreceği belirtilen fuar ziyaretçi profili ile çok geniş bir yelpazeyi kapsıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.