Dokuma Makineleri için En İyi Yardımcı: Batumak

Yatırımlarla ürün portföyünün genişleten Batumak Makina, bölgede daha geniş bir kitleye hitap edebilmek amacıyla Kahramanmaraş'a bir şube açmayı hedefliyor

  13 Ekim 2014 09:32 Pazartesi
Dokuma Makineleri için En İyi Yardımcı: Batumak

Dokuma, boyahane ve terbiye konularında faaliyet gösteren işletmeler için Levent, Levent transfer edebilmek için çeşitli tiplerde Levent taşıma arabaları ve Dok arabaları üretimi yapan Batumak Makina Tic. Ltd. Şti. ayrıca top sarma makineleri, kurutma ve soğutma silindirleri üretimi gerçekleştiriyor.

Yurt içinde ve yurt dışında birçok firmaya satış gerçekleştiren Batumak yatırımları ile de ürün portföyünü genişletiyor. Şirket; sektöründe lider konumunda olan Görürsan Makine San. Tic. Ltd. Şti. firmasını satın aldı. Bu şekilde daha geniş bir müşteri portföyüne erişme imkanına sahip olan Batumak, sektöre hızlı bir giriş yaparak 2014 yılında ihraacat hacmini arttırmayı hedefliyor.

Kahramanmaraş Büyük Potansiyele Sahip

Kahramanmaraş ve bölgesinde geniş müşteri kitlesine sahip olan Batumak, bölge için önemli bir organizyon olan KTM 2014 fuarına katılıyor. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Batumak Makina Tic. Ltd. Şti. İmalat Müdürü Ömer Arslan,  Kahramanmaraş gibi çok büyük bir üretim potansiyeline sahip ilde gerçekleşecek olan KTM fuarında yer almaktan onur duyduklarını söyledi.

İşbirliği Satıştan Sonra Başlar

Müşteri memnuniyeti açısından satış sonrası hizmetlere daha çok önem verdiklerini belirten Arslan "Batumak olarak müşteri ile işbirliğinin aslında satıştan sonra başladığına inanıyoruz. Firmamız, dokuma makinalarının temel taşı olan Leventlerin üretimini ezber zihniyetinden uzaklaştırarak üretici firmanın ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirmektedir. Dokuma makinelerini yurtdışından alan işletmeler, Levent ihtiyaçlarını makineleri ile birlikte değil, firmamızdan karşılamaktadır. Batumak, bu doğrultuda talepleri karşılayabilmek için kalitesinden ödün vermeden sürekli olarak teknolojiye yönelmektedir" dedi.

Kahramanmaraş'a Yeni Şube

Türkiye de Levent millerini arksprey yöntemi ile çinko kaplayabilen tek firma olma özelliğine sahip olduklarını söyleyen Arslan, sökterde pazar paylarını artıracak tedbirler aldıklarını ve bu doğrultuda yatırımlarına devam edeceklerinin altını çizdi. KTM 2014 fuarı ile birlikte mevcut müşteri portföylerini artıracaklarına inandıkları kaydeden Arslan, Kahramanmaraş tekstil sektörü için de ayrıca bir müjde verdi. Bölgenin kalite ile buluşması için Kahramanmaraş'ta bir şube açma hazırlığı yürüttüklerini bildiren Arslan, "Batumak, bölgede daha geniş bir kitleye hitap edebilmek amacıyla kısa zaman içerisinde Kahramanmaraş'a bir şube açmayı hedeflemektedir. Yüksek kalitesini uygun fiyatlarıyla bütünleştiren Batumak, Kahramanmaraş'ta yatırım yapan firmalarmıza uygun fiyatla, yüksek kaliteye ulaşma imkanı sağlayacaktır" dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.