Dijital Yenilikler SIGN İstanbul 2016’da

18. Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı SIGN İstanbul, matbaa sektörüne yönelik farklı baskı teknolojileri ve uygulamalarına da ev sahipliği yapacak.

  20 Temmuz 2016 09:01 Çarşamba
Dijital Yenilikler SIGN İstanbul 2016’da

29 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan organizasyonda matbaacılar, üretim sürecini tamamlayan, hız, kalite ve malzeme çeşitliliğine olanak sunan dijital teknolojilerden serigrafiye, tampon baskısından geniş ebatlı fotografik baskıya, toner, kartuş ve mürekkeplerden baskı sarf malzemelerine kadar ihtiyaçları olan tüm çözümleri bir arada bulacak.

Her yıl gerçekleştirilen SIGN İstanbul, bu yıl gerçekleştirilecek 18. edisyonunda aralarında dünya markalarının da yer aldığı 32 ülkeden 450 firmanın katılımına sahne olacak.İFO Fuarcılık tarafındandüzenlenen SIGN İstanbul 2016’da matbaacılar, üretim süreçlerini tamamlayan hızlı, kaliteli ve malzeme çeşitliliğine olanak sağlayan dijital baskı teknolojilerine dair makine ve ekipmanları bir arada bulabilme fırsatını yakalayacaklar. Tüyap Beylikdüzü’nde 30 bin metrekarelik kapalı alanda gerçekleştirilecek SIGN İstanbul 2016, baskı teknolojileri dışında; reklam uygulama ekipman ve malzemeleri, LED ve ışıklandırma ekipmanları, dekoratif aydınlatma ile outdoor medya pazarlama gibi endüstriyel reklamın tüm alt başlıklarını da buluşturacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.