Çocuk Modası İstanbul Kids Fashion’da

0-16 yaş arası bebek ve çocuklara yönelik hazır giyim ve aksesuarlarının sergileneceği İstanbul Kids Fashion, 27-30 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

  12 Mayıs 2016 09:00 Perşembe
Çocuk Modası İstanbul Kids Fashion’da

Bebek ve çocuk modasına yönelik 2016 Sonbahar Kış, 2017 İlkbahar Yaz koleksiyonlarının görücüye çıkacağı İstanbul Kids Fashion, 27-30 Temmuz 2016 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. İstanbul Kids Fashion Bebek, Çocuk Hazır Giyim ve Aksesuarları Fuarı’na, 200’den fazla yerel ve uluslararası markanın katılımı hedefleniyor.

Sektörün önde gelen uluslararası imalatçılarını, tasarımcılarını ve ticari ziyaretçilerini ön plana çıkaran Istanbul Kids Fashion, katılımcısına da pazar potansiyelini arttırma konusunda geniş imkanlar tanıyor. Avrasya ülkelerinden 5.000’den fazla satın alma yetkilisi ve sektör profesyonellerinin bir araya geleceği Istanbul Kids Fashion, böylelikle ziyaretçisi için ürün ve marka çeşitliliği avantajı sağlarken, katılımcısı için de yeni iş bağlantıları kurma ve ürünlerini tanıtma fırsatı sunacak. Bebek ve çocuk giyim ve abiye, iç çamaşırı, çorap ve aksesuarlar, bebek ve çocuk ev tekstilinin yanı sıra hamile giyim ve aksesuarları ürün gruplarının yer alacağı fuarın ziyaretçi profilini ise perakendeci-bebek & çocuk ve hamile ürünleri, bebek ve çocuk hazır giyim, ayakkabı mağazaları, anne ve hamile giyim mağazaları, mağaza zincirleri, departman store’lar ile ithalat ve ihracatçı, distribütör, acenta ve toptancılar, satın alma ofisleri ve e-ticaret firmaları oluşturuyor.

Istanbul Kids Fashion, Türkiye'nin tekstil üretimi ve ihracatındaki başarısı sebebiyle, dikkat çekiyor. Fuar, sergilenecek birbirinden yaratıcı tasarımların yer aldığı kreasyonlarla; bebek ve çocuk modasına yön vermeyi hedefliyor.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.