Bruno Banani 2013’te Uçlarda Gezecek

Bruno Banani 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonunu tanıttı. Erkek deniz giyim ve iç giyimin yanı sıra kadın iç giyim tasarımlarında da ilginç detayların yer aldığı koleksiyon ilgiyle karşılandı.

  15 Kasım 2012 21:36 Perşembe
Bruno Banani 2013’te Uçlarda Gezecek

Bruno Banani önümüzdeki sezonun ilkbahar yaz tasarımlarını tanıttı. Markanın üç farklı başlıkta sergilediği ürünleri erkek iç giyim ve deniz giyim, kadın iç giyim parçalarından oluşuyor.  bruno banani 2013 İlkbahar Yaz erkek deniz giyiminde farklı tasarımlarla takipçilerini heyecanlandırdı. Brezilya’nın en önemli sembollerinden olan samba ruhu koleksiyonun temelini yansıtıyor.

2012 yılı kış aylarına girmeye hazırlandığımız bu günlerde markanın mayo koleksiyonu renkli baskılar ve sıcak tasarımlarla yaz aylarına özlemi üst noktalara taşıyor. Çizgili tasarımların yanında renk çeşitliliği ile seçim şansını arttıran parçalar, özel baskılarla kendine hayran bırakıyor. Yenilikçi bakış açısı ile beklenen etkiyi yaratan bruno banani, parlak logolar ve abartılı aksesuarlar ile de kaliteyi sunuyor. Denizde ya da sahilde mükemmel bir görünüm sağlamak isteyen erkekler, kendi stilleri ile bağdaştırdıkları bir koleksiyon olan bruno banani 2013 tasarımlarını yakından takip ediyor.

Brezilya sokaklarının karnaval havasından etkilenen markanın tasarımcıları canlı çizgiler ve renklerle sıcak yaz günlerinde maksimum ferahlık sağlamayı hedefliyor. Gözleri yormayan beyaz, sarı, turuncu ve kırmızı yatay çizgilerle dizayn edilen erkek deniz giyim ürünleri, eğlenceli beach partilerini hatırlatıyor. Koleksiyonda yaz renklerinin ve baskıların çokça kullanılması izlenebilirliği arttırıyor. Parçalarda kullanılan renkler arasında turuncu, mavi, yeşil, sarı, pembe, mor, kırmız, siyah yer alırken, geometrik baskılar Hawai ruhunu yansıtıyor. Kullanıcıların konforunu da göz ardı etmeyen tasarımcılar, yüksek kaliteli malzeme ile üretim yapmanın yanında Elastan, polyester ve poliamid gibi extra ürünleriyle kaliteyi üst düzeye çıkarıyor.

Erkek İç Giyiminde Sıcak Baskılar

bruno banani’nin 2013 erkek iç giyim koleksiyonu da Brezilya’ya özgü dokunuşlar içeriyor. Avrupa’nın önemli giyim markalarından olan bruno banani, erkek iç giyiminde de rahat ve kaliteyle birlikte baskıları öne çıkarıyor. Göz alıcı tasarımlarının yanında yüksek kaliteli malzeme ile konforu garanti ediyor. Moda trendlerine bakıldığında her yaz belirli şekil ve boyutlarda baskılar, çizgiler tasarımları süslüyor. bruno banani yaza özel olarak hazırladığı iç giyim koleksiyonunda kullandığı kahverengi tonları ve çarpıcı tasarımları ile klasik ve alçakgönüllü olmanın yanında şık bir görünüm sağlıyor. Karnaval havasını yansıtan renklerin yer aldığı koleksiyonda pembe, mavi, sarı, siyah, kehverengi, kırmızı, yeşil öne çıkıyor. Bunun dışında olağanüstü renk tonları da koleksiyona farklı bir hava katıyor.

Abartılı iç çamaşırı sevenlerde bu koleksiyonda kendilerine ait parçalar bulabilecek. Egzotizmin doruklarına çıkaran yılan derisi baskılar hayvan içgüdüsünü tanımlar niteliğe sahip. bruno banani logosunun da yer aldığı parçalar aynı zamanda şık ve sportif dokunuşları bünyesinde barındırıyor. Koleksiyonda yer alan mavi, kırmızı, yeşil, turuncu renkler ile birlikte kullanılan büyük ölçekli grafiti baskılar özgürlüğü simgeleyen yapıda. Konfor anlamında da başarılı olan parçalar da, elastan, likra, poliamid gibi kaliteli malzemelerin kullanılmasının yanında mikro modal, pamuk, viskon, trevira polyester gibi yumuşak malzemelere de optimum düzeyde yer verilmiş. Terlemeyi önleyen kaliteli malzemelerinde yer aldığı parçalar mükemmel kesimleri ile casual tarzı yansıtıyor. Koleksiyonun önemli parçaları arsında ise, tanga tasarımları, uzun ve kısa şortlar yer alıyor. Bu anlamda bakıldığında uzun veya spor gömlekler ile kombine edilebilir özellikler taşıyor.

bruno banani’den Kadınsı Dokunuş

Kadınlar için fantastik iç çamaşırları üreten bruno banani bu çizgisini 2013 koleksiyonunda da bozmamış. 2013 ilkbahar yaz koleksiyonunda samba exotizmine odaklanan marka, şık çizgiler, romantik dantel öğeler, avangard baskılar ile zarif kadınsı cazibeyi yansıtıyor. Tasarımcılar özellikle tutku kavramına odaklanırken, aynı zamanda serin ve rahatlatıcı öğeleri de göz ardı etmemiş. Yılan derisi iç çamaşırlar çekici kadın cazibesini vurgularken, göz alıcı renk skalası da, yeşil, kırmızı, mavi, sarı, beyazdan oluşuyor. Erkek giyiminde olduğu gibi grafiti baskıların yer alması özgürlüğe atıfta bulunulduğunu gösteriyor. Gri renk tasarımları klasik bir görünüm sunarken, klasik siyah ve gri renk kombinasyonları hayranlık uyandıran karışımları oluşturuyor. Ayrıca tasarımcılar yeşil aplikeler ile de göz alıcı renk kontrastları yakalıyor.

Üst giyimdeki ve bel üzerindeki ince dantel öğeler mükemmel yaz rahatlığını yansıtırken, parlak yaz renklerinden oluşan kalpli baskılar konfor ve rahatlığı tamamlıyor. “Tehlikeli Kadınlar” başlığı ile üretilen tasarımlarda ise, fuşya ve siyah arka planda yer alan gümüş logolar ekstra cazibe sağlıyor. Çiçekli dantel ile turuncu ve kahverengi tonlardan oluşan narin çizgili tasarımlar, yumuşak bir görünüm kazandırıyor. Kadın iç giyim koleksiyonunun parçaları arasında ise, yastıklı sütyen, büstiyer üstler, rio tarzı külot, yelek ve kısa kollu gömlek yer alıyor. Marka aynı zamanda Ekim 2012 ile Nisan 2013 tarihleri arasında her ay yeni yaz trendleri sunmaya da devam edecek. Yeni kesimler ve yaratıcı tasarımlar ile tüm yaz farklı seçenekler sunmayı hed

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.