Baskı Devi Mimaki Sign İstanbul’da Büyük İlgi Gördü

Endüstriyel reklam segmentinin önemli fuarı Sign İstanbul’da yer alan Mimaki standı, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

  15 Aralık 2012 21:46 Cumartesi
Baskı Devi Mimaki Sign İstanbul’da Büyük İlgi Gördü

Türkiye’nin ve bölgenin en önemli endüstriyel reklam fuarı Sign İstanbul, 14. edisyonundayer alan Mimaki makinaları ziyaretçileri yeni teknolojilerle buluşturdu. Türkiye ve Türki Cumhuriyetlerdeki distribütörü Pimms Group tarafından temsil edilen Mimaki, fuar boyunca yerli ve yabancı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Pimms, fuarda farklı bir stand tasarımda Japon kültürü konseptine giderek, kapalı bir stand oluşturdu. Türkiye’den gelenlerin yanı sıra özellikle Türki Cumhuriyetler, Suriye, Irak, Lübnan, İran, Bulgaristan, Yunanistan ve birçok başka noktadan gelen ziyaretçiler makinaları yakından inceledi. Standa, Mimaki makinalarıyla ilgili detaylı bilgiler verilirken, baskı numuneleri gösterildi ve demo baskılar gerçekleştirildi.

Türkiye ve bölge ülkelerin bağlı bulunduğu MimakiEurope merkez ofisinden Genel Müdür Sakae Sagane,  Satış Müdürü Ronald van den Broek ve Pazarlama Müdürü Mike Horsten de Sign İstanbul Fuarı’ndaki Mimaki standında yerini aldı.  2012 yılı içinde 12 yeni makine üreterek makine çeşitliliğini artıran Mimaki’nin yenilikçi anlayışı ile ürettiği 3 yeni makinesi, diğer Mimaki makineleri ile birlikte Sign İstanbul 2012’deki Pimms standında sektörle paylaşıldı.

Firmanın sergilenen makinalardan biri 320cm’lik büyük bir baskı genişliğine sahip, yüksek kalitede baskı yapabilen bir solvent baskı makinası olan SWJ320 oldu. Sergilenen diğer bir makine ise yenilikçi lateks baskı makinası JV400LX az elektrik sarfiyatı, daha geniş bir renk gamı ve çevre dostu boyaları ile öne çıkıyor. Tekstil endüstrisi için geliştirilen TS500-1800 süblime baskı makinası ile yine Mimaki kalitesini yansıtıyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.