“Ana Tema Zamanın Ruhunu Yansıtıyordu”

DOMOTEX Hannover, doğallık ve sürdürülebilirlik temasıyla 10-13 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde gerçekleşti.

  28 Şubat 2020 14:49 Cuma
“Ana Tema Zamanın Ruhunu Yansıtıyordu”

Halı ve zemin kaplama endüstrisinin dünyadaki en büyük buluşma noktası olan DOMOTEX Hannover, her sene olduğu gibi Almanya’nın Hannover kentinde 10 - 13 Ocak 2020 tarihleri arasında yine yoğun bir uluslararası ilgiyle karşılaştı.

Fuarın bu seneki ana teması olan Atmysphere ile ürünlerin doğallık ve sürdürülebilirlik temalarını teşvik eden yönleri vurgulandı. DOMOTEX Uluslararası Direktörü Sonia Wedell-Castellano “Ana tema zamanın ruhunu mükemmel bir şekilde yansıtıyordu ve bunun önemi tüm salonlarda açıkça hissediliyordu. DOMOTEX 2021'de sürdürülebilirliği daha da avantajlı hale getirmenin yollarını araştırmakla zaten meşgulüz” ifadelerini kullandı.

Fuara 35 Bin Ziyaretçi Katıldı
Fuara, 60 farklı ülkeden katılan bin 400 firmanın sunduğu son trendleri, ürünleri ve çözümleri keşfetmek için, %70’i yurtdışından olmak üzere toplam 35 bin ziyaretçi katıldı. Türkiye ise, toplam 26.991 metrekare alanda 190 firmayla şimdiye kadarki en büyük katılımını gerçekleştirdi.

Makina halısı, el halısı, duvardan duvara halı, esnek zemin, iplik, paspas, makina ve aksesuarları, parke ve laminat ürünleriyle fuara katılan Türk firmalarının birbirinden şık standları ve ürünleri ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

“Ticari Büyüme Noktasında Önemli Bir Faktör”

DOMOTEX Uluslararası Direktörü Sonia Wedell-Castellano DOMOTEX 2020’de karşılaştığımız olumlu tepkiler ve genel fuar atmosferinden dolayı çok mutlu olduklarını, ziyaretçi  rakamlarının artan pazar yoğunluğuna yönelik devam eden bir eğilimi yansıttığına dikkat çekerek “Sektör profesyonellerinin yüzdesindeki artış, 2020 için ticari büyüme noktasında oldukça önemli bir faktörü oluşturuyor. Gelen ziyaretçilerin yaklaşık %90'ı, şirketlerinde karar verme yetkisine sahip ve bunların yarısı üst yönetim düzeyinde” dedi.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.