61’inci Dornbirn GFC Küresel Elyaf Kongresi

14 – 16 Eylül 2022 tarihleri arasında Dornbirn GFC Kongresi'nin 61’inci yıl dönümü bu yıl uzun bir aradan sonra ik kez yüz yüze gerçekleşti.

  27 Eylül 2022 08:40 Salı
61’inci Dornbirn GFC Küresel Elyaf Kongresi

Kongrenin açılışını elyaf sektörünün en büyük küresel oyuncuları Lenzing ve Indorama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri, ambalajlama sektörünün en yenilikçi şirketi Paboco'nun CEO'su ve Oxford Üniversitesi'nden oldukça saygın bir profesör gerçekleştirdi. Ayrıca, Servicenow ve PwC gibi dijital sektörün seçkin şirketleri, endüstri için sürdürülebilir bir gelecek yaratmaya nasıl destek vereceklerini sektöre aktardı.

Anahtar konular inovasyon, sürdürülebilirlik ve döngüsel ekonomi olarak ön plana çıktı ve yukarıda sözü geçen liderlerle son panel oturumu, “CEO Paneli” gelecek rotası hakkında bilgi verirken mevcut ve gelecekteki zorlukların nasıl idare edilebileceğini ortaya koydu.

Üniversite ve Araştırma Enstitülerinden 93 Uzman Derslik

Dornbirn GFC, RWTH Aachen, PwC, Vagabond etkinliklerinde aktif bir iş eşleştirme temin edilirken diğer işbirlikçiler genç şirketlere başarı serüveninde eşlik edildi. Dornbirn GFC 2022 Konuları: Elyaf Yenilikleri, Sürdürülebilirlik ve Döngüsel Ekonomi, Makine & Ekipman, Akıllı & Fonksiyonel Yüzey, Nonwoven & Teknik Tekstiller, Sürdürülebilir Ambalajlama, Hazır Giyim & Spor olarak yer aldı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.