Verdol Standartları Değiştiriyor

Reyes Groupe’nin çatısı altında yer alan Verdol, sunduğu yeni teknolojiler ile iplik segmentine özel çözümler üretiyor

  25 Temmuz 2014 09:32 Cuma
Verdol Standartları Değiştiriyor

İplik bükümü alanında dünyanın önde gelen üreticilerden olan Verdol SAS, filament iplik üretimi için sarma ve kaplama makineleri üretimi gerçekleştiriyor. Nakış ve dikiş ipliği uygulamaları için büküm makineleri, kadın çorabı, uzun çorap ve teknik iplikler için tek ve duble kaplama makineleri, ısıl-termal işlem ile naylon iplik büküm ve daraltma, küçültme için kombine makineleri de üreten Verdol, Ar-Ge ve Ür-Ge’ye yaptığı yatırımlar ile yenilikçi ve güvenilir çözümlerini tekstil sektörünün hizmetine sunuyor.

UT 60 Evrensel Büküm Makinesi

Verdol’un ürettiği kablaj, büküm ve birleştirme makineleri, iğden sarıma kadar tamamen ayrı tahrik pozisyonları sayesinde, her iğde farklı ürünler bükülebiliyor. Her tür endüstriyel iplik üretimi için en iyi sonuçlar vermesi için revize edilen UTC 60 Evrensel Büküm Makinesi, ayrı kompakt motor iğlerinin tasarımı sayesinde optimum esneklik sağlıyor. Birçok işlevli iğ, parametre ayarlarına göre ayrı ayrı ve uzaktan ayarlanabilen UTC 60, farklı hammaddeleri kullanarak, değişik bükümler, çok katlı iplikler ve hibrid yapılar üretilmesine de imkan veriyor. Ayrıca küçük ürün partileri ve numune paketlerinin aynı anda tek makinede üretilebildiği UT 60 doğrudan kablaj ve büküm işlemlerini bir araya getiriyor.

Materyal Esnekliği

Geniş materyal esnekliğinden çok daha fazlasını sunan UTC 60; PA, PES, Aramid, PVA, PE ve PP multi filamnetli biyeler ve PE/pamuk olarak karışımlı iplikler işlenebiliyor. 6 kata kadar sarılı asimetrik ve simetrik çok katlı büküm olanağı sağlamayan UTC 60, doğrudan kablolama sürümü ile kolay tasarım imkanı da sağlıyor. Aynı zamanda cağlık aygıtı ile birlikte komponent iğ, sarılı paket ve bükülmüş üretim alanlarını montajlama imkanı da sağlıyor. Bu şekilde makineden optimum seviyede yararlanılabiliyor.

Verdol yedek parça ve servis sistemi YPS sayesinde müşteri ihtiyaçlarını en kısa sürede temin edebiliyor. Müşteri önceliğimizdir prensibi ile çalışan YPS sistemi, en çok talep edilen OEM ürünlerini stoklarında barındırmakla beraber, bakım, tamir ve güncelleştirmeler yoluyla ekipmanlar için Kullanım Ömrü Yönetimi uygulayarak ürettiği makinelerin daha uzun süreler hizmet vermesini amaçlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.