Verdol Mach+ Teknolojisini Tanıttı

İplik bükümü alanında dünyanın önde gelen üreticilerden olan Verdol, son geliştirdiği makinelerini tanıttı

  18 Mayıs 2015 09:10 Pazartesi
Verdol Mach+ Teknolojisini Tanıttı

BCF, PA, PES/PET/PTT ve PP gibi sentetik filamentler için eğirme ve kaplama makinelerinin güçlü üreticisi Verdol; seri üretim yapan işletmeler için geliştirilen CD-DT-CDDT 10, esnek üretim sağlayan CD-DT-CDDT 20 Mach+ ve TFO- büküm, kablolama ve doğrudan kablolama süreçleri için kendi kendine yeten tasarımı ile öne çıkan motor iğli LTC-CY laboratuvar makinesini tanıttı.

Mach+

Yeni Mach+ etiketi ile iplik üreticilerine prosesteki endişelerine karşı, iplik kalitesi, performans, ergonomi ve enerji tasarrufu bağlamında daha güçlü bir üretim prosesi sunan Verdol, tanıttığı CDDT 20 Mach+ ile mekanik iğ bant tahrik sistemi ile ayrı ayrı iğ hız kontrolünü sağlıyor. Programlanabilir servo tahrik teknolojisi ile ayarlanabilir iplik gezdirme sistemi bulunan CDDT 20 Mach+, BCF sarım gerilim kontrolü için programlanabilir besleme tahrik sistemi ile zaman, verimlilik, tüketim ve üretimin kontrol edilmesini sağlıyor.

Bakım gerektirmeyen yeni algılama ve kesme aygıtı K2 ile donatılmış CDDT 20 Mach+, Her bir pozisyonda iplik yolundan gelen bir sinyal ile, hava basıncının merkezi olarak ayarlanabilmesi sayesinde, sadece her bir ilgili iğ durarak, sarılmış bobin kaldırılır ve kalan iplik kesilir ve takım çıkarması veya iplik kopması halinde kelepçelenir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.