Südwolle Grubu büyümesine Türkiye ile Devam Ediyor

Dünyanın önde gelen kamgarn iplik üreticisi Südwolle Grubu, Türkiye pazarındaki girmeye karar verdi.

  02 Aralık 2015 08:25 Çarşamba
Südwolle Grubu büyümesine Türkiye ile Devam Ediyor

Dünyanın önde gelen kamgarn iplik üreticisi Südwolle Grubu, Türkiye pazarındaki girmeye karar verdi. Bu karar doğrultusunda Türk tekstil sektörüne yün ağırlıklı iplikler sunacak olan Südwolle Grubu 1 Ekim 2015 tarihi itibariyle Türkiye’ de bir şirket kurdu. Grubun bu yatırım kararının en önemli nedenlerinin başında Türk tekstil sektörüne verdiği önem, bu sektörün potansiyeline olan inancı  ve müşteri isteklerine hızlı cevap verebilme arzusu geliyor.  Südwolle Group Turkey Genel Müdürlüğüne getirilen Melik Erdinç, operasyonları İstanbul’dan yönetecek ve dokuma, düz örme, yuvarlak örme, çorap ve teknik tekstiller için yün ipliklerden oluşan tüm kolleksiyonun satış operasyonlarının  yönetiminden sorumlu olacak.

Südwolle Grubu son iki yıl içinde Amerika, İngiltere ve Hong Kong’da da benzer şekilde yeni şirketler ve ofisler kurdu.  Südwolle Grubunun Türkiye‘deki yeni tüzel kişiliğinin ve Kamgarn İplik Markasının Direktörlüğünü yapan Stéphane Thouvay konu hakkında “Südwolle Group 5.0 olarak adlandırdığımız bu yeni strateji, firmamızın üretim uzmanlığından 50 yıllık bir evrim ile  müşteri odaklı bir servis organizasyonuna dönüşümünü temsil ediyor.  Satış, planlama ve üretim ekiplerimizi  ‘amaca uygun’ olacak şekilde yapılandırıyoruz.  Türkiye pazarındaki varlığımızı güçlendirmek bu stratejinin önemli bir bölümü. Türkiye’ye yatırım yapma kararı Südwolle Grubu’nun yün sektörüne olan inancını açıkca vurguladığı gibi aynı zamanda tedarik zinciri partnerleriyle daha yakın ve koordine  olabilmek için Grubun organizasyonel  transformasyonunu da gösteriyor” dedi.

Yakın Plan: Südwolle Grubu

Südwolle Grubu; dokuma, düz örme, yuvarlak örme, çorap ve teknik tekstiller sektörüne uzmanlık  hizmeti vermenin yanı sıra,  yün ve yün karışımlı kamgarn iplikler de sunmaktadır. Südwolle Grubu  sürdürülebilirlik  odaklı,  Avrupa ve Asya’da üretilen;  Almanya, İtalya, Çin ve Amerika’dan dünyaya  sunulan  stok servis renkli iplikler  ve ihtiyaca özel geliştirme uzmanlığı hizmetinden oluşan,  geniş yelpazeli bir ürün gamına sahiptir.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.