SSM Son Yeniliklerini ITMA Asia’da Tanıtacak

İsviçreli Scharer Schweiter Mettler AG (SSM) yenilikçi sarım ve iplik işleme çözümlerini ITMA Asia 2016’da tanıtacak.

  15 Eylül 2016 09:00 Perşembe
SSM Son Yeniliklerini ITMA Asia’da Tanıtacak

Elektronik iplik germe sistemlerinin önde gelen üreticilerinden SSM, sektöre ivme katan yeni teknolojilerini 21- 25 Ekim 2016 tarihleri arasında Çin’in Şangay şehrinde düzenlenecek olan  ITMA Asia fuarında tanıtacak.  Çok sayıda yeni inovasyon ve uygulamaya imza atan SSM, Bobinleme& Katlama alanında sekiz ve hava jetli tekstüre alanında bir yeni makine olmak üzere toplam dokuz yeni ürünü ilk kez Asya’da görücüye çıkaracak.

Yeni SSM X- Serisi Dünya Prömiyeri

ITMA Milano’da düzenlenen başarılı tanıtımın ardından, SSM en yeni teknolojilerini ve yeniliklerini ilk kez Asya’da tanıtacak. Geliştirilmiş DIGICONE® 2 bobin algoritması ile XENO-platformda yer alan özel noktalar aynı boyama reçetesi ile boya paket yoğunluğunda yüzde 10 ila yüzde 20 arası artışa olanak sağlıyor. SSM X- Serisi ise ilk kez sektöre tanıtılacak. TWX-W/D, PWXW ve PSX-W/D gibi bobin uygulamaları için maksimum kullanımı aza indirirken, en yüksek esnekliği sağlayan makinelerin en ekonomik sargı çözümleri sunduğunu da ziyaretçilere gösterilecek.

Tanıtılacak bu uygulamaların yanı sıra, SSM, Yalancı Büküm Tekstüre Makinesi, Havalı Kaplama, Çekme Sarımı, İplik Haşıllama ve Geleneksel Kaplama için ürettiği yeni makinelerini de görücüye çıkaracak.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.