SETEX, Camcount ve Fabric Inspector’u Tanıttı

SETEX, temassız kumaş tarama çözümünün üçüncü sürümünü piyasaya sunuyor.

  07 Mayıs 2016 09:00 Cumartesi
SETEX,  Camcount ve Fabric Inspector’u Tanıttı

İmalat, tekstil boyama ve terbiye makineleri için otomasyon çözümleri uygulamalarının önemli üreticilerinden biri olan SETEX, temassız kumaş tarama çözümünün üçüncü sürümünü piyasaya sundu. CamCOUNT V3 ve FabricINSPECTOR V3 sistemleri ile kumaş tarama sistemlerine yeni bir boyut getiren SETEX, kullanıcılara önemli avantajlar sağlıyor.

CamCOUNT V3; örülmüş ve dokunmuş kumaşların ilmek sayısının ölçümü ve kontrolünde, güvenilir çözümler sunuyor.

Modern kamera cihazları ile çalışan CamCOUNT V3, makine silindirleri üzerinde doğrudan kumaş ölçümü sağlarken, sürtünmeyi önler ve göreceli olarak küçük alanlarda bile sistemi monte etmek için sayısız pozisyon imkanı sunar. Kumaş yoğunluğunu analiz etmek, çekme ve aşırı beslemedeki parametreleri değerlendirmek için kullanılan akıllı yazılım algoritmaları, sanforlama ya da kompaktörler gibi farklı makinelere değer katıyor. Sistem, gelişmiş kumaş kalitesi sağlamanın yanı sıra baskılı kumaşlarda daha iyi renk ve desen düzeni sağlayarak kumaşların değişimlerini azaltır.

Makine dururken ya da tam hızda iken hassas ölçümler sağlayan ölçüm metodu FabricINSPECTOR V3, laboratuvar sistemi üzerinde de aynı tekniği uygulamaya imkan veriyor. Kumaşların kalite kontrolü için kullanılan bu özellikler, tolerans bantları ile süreci izleme ve üretim öncesi detaylı görüntüleme ve raporlama sistemini tamamlıyor.

SETEX ayrıca sunduğu, SECOM kontrolörleri ile mobil iletişim için IOS/Apple ve Android/Google tabletler ve akıllı telefonlar için mevcut yeni iş uygulamasını tanıttı. SECOM mobil uygulaması, SETEX kontrol sistemlerine sahip makineleri tarıyor. Kurulum ve erişim, fabrikanın bilgi işlem güvenlik ortamına uygun olarak çalışıyor. Kullanıcılar, makine durum bilgisi ve bir sonraki operatör çağrısına kalan süre bilgisinden faydalanabiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.