Saurer Allma ile Enerji, Ekonomi ve Ergonomi Bir Arada

Enerji, Ekonomi ve Ergonomiyi bir araya getiren Saurer Allma enerji tüketimi ve üretim maliyetlerini düşürüyor

  28 Mart 2015 08:36 Cumartesi
Saurer Allma ile Enerji, Ekonomi ve Ergonomi Bir Arada

Büküm alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden olan Saurer Allma, tekstil sektöründe artan rekabet ortamına yönelik yeni çözümler ve ürünler geliştirmeye devam ediyor. Ürünlerinde, kullandığı enerji, ekonomi ve ergonomi’yi temsil eden “E³” teknolojisi sayesinde enerji tüketimi azaltan Saurer Allma, üretim prosesinde maliyetleri düşüren ergonomik tasarıma sahip makineler üretiyor.

E³ Teknolojisi Maliyetleri Düşürüyor

Saurer Allma, geliştirdiği çözümler ile daha önceleri kablolama, bugün ise ring büküm makinelerinde kullanılan lastik kordonu sayesinde sektörde bir devrim yarattı. Dördüncü nesil CableCorder CC4 kablolama makinesi yenilikçi dış iplik dağıtım sistemi aracılığı sayesinde kontrollü ince iplik balonu ile enerji tüketimi, diğer modellere kıyasla  yüzde 50 oranında azaltıldı. Toplam üretim maliyetlerinin yüzde 50’sine ulaşabilen, enerji harcamaları nedeni ile Saurer Allma, geliştirdiği teknoloji ile yüzde 50 daha az iplik kopuşu ve atık ısı oranındaki düşme ile klima maliyetleri düşürerek, makinenin verimliliği önemli ölçüde arttırdı.

Ürettiği makinelerde kullandığı ince iplik balonu sayesinde gürültü seviyesini 5 dB’e kadar azaltan Saurer Allma, geliştirdiği bobin konveyör bant ve koruma flep gibi özellikler ile makinenin basit ve etkili çalışmasını sağlıyor. E³ teknolojisi ile 2 katlı kord üretiminde başarılı sonuçlar elde eden CableCorder CC4 yenilik, kalite, enerji verimliliği, verimlilik artışı ve kullanım kolaylığını bir araya getiriyor.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.