Reyes, Swisstex Fransa’yı satın aldı.

Reyes Grubu, Swisstex France`nin tüm varlığını satın aldığını açıkladı. Bu satın almadan sonra firmanın adı Verdol olarak değiştirildi.

  19 Mart 2013 18:21 Salı
Reyes, Swisstex Fransa’yı satın aldı.

Fransa’nın en büyük sanayi kuruluşlarında birisi olan Reyes Grubu, 25 yıldır birlikte çalıştığı Swisstex France firmasını bünyesine kattı. Grup tarafından yapılan açıklamada, firmanın ticari ilişkiler yürüttüğü çalışma arkadaşıyla bir bütün olarak faaliyet göstereceği açıklandı. Bu satın almadan sonra ise firmanın Verdol ismini alacağı duyuruldu. Swisstex France iplik pazarında, büküm ve kablolama makinaları ve ekstrüzyon hatları için önemli bir tedarikçi konumunda bulunuyor. İki firma arasında 19 Nisan tarihinde anlaşmanın tamamlanmış olmasına karşın ayrıntılar kamuoyuna henüz açıklanmadı.

Reyes Grubun CEO’su Christopher Reyes ve verdol Grubu Genel Müdürü Jean-Claude yaptıkları basın toplantısında satın alma ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.  Uzun yıllardır beraber çalıştığımız firmanın birleşmesi güç birliği sağlanmasına yardımcı oldu diyen şirket yöneticileri şöyle konuştu; “Umarım bundan sonraki çalışmalarımız daha faydalı ve aktif olarak devam edecek. Swisstex France şimdiki adı ile Verdol, kablolama, sentetik filament ve büküm iplikler için makine tedarik etmeyi sürdürecek. Reyes Grubu’da teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ederek, makine üretimini ve kalite algısını devam ettirecek. Tam memnuniyet ile müşterilerin taleplerini değerlendirmeye devam edeceğiz. Verdol ve ekipleri işin kalitesi ve güven ile ilgili bir sorun yaşamıyordu ancak geçmişte yapılan yanlışları da önlemek için güç birliğine gittik.”

Bir aile şirketi olan Reyes Groupe, elektrik ve mekanik  mühendislik alanlarının yanı sıra, enerji, nükleer, petrol, gaz, güneş ve hidro sektörlerinde faaliyetlerde bulunuyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.