Reiners + Fürst Optimize Edilmiş Ürünlerini Tanıttı

Reiners+ Fürst, üretimini yaptığı yüksek kaliteli eğirme bilezikleri ve kopçaların optimize edilmiş versiyonlarını ITMA Asia+Citme 2016’da sergiledi.

  04 Kasım 2016 09:00 Cuma
Reiners + Fürst Optimize Edilmiş Ürünlerini Tanıttı

Reiners + Fürst, ring iplik endüstrisine yönelik, yüksek kaliteli eğirme bilezikleri ve kopçaları ile ITMA Asia + CITME 2016’da yer aldı. Reiners+ Fürst, fuar alanında yer alan standında Siro-Kompakt Teknolojisi için optimize edilmiş geometri ve yeni yüzey özellikleri ile donatılmış kopçalarını sundu.

Reiners+ Fürst tarafından sunulan yenilikler ITMA Asia + CITME 2016’da büyük ilgi görürken,  Çinli müşteriler özellikle kompakt ve siro iplikler için yeni nesil Turbo Eğirme Bilezikleri’ne ilgi gösterdi.

Reiners + Fürst, Kamgarn eğirme içinse bilezik yüksekliği 9.1 mm veya 11.1 mm olan ve gelişmiş temas yüzeyi ile eğirme sürecinin performansını iyileştiren J-kopçalarını tanıttı. Reiners + Fürst, Kamgarn eğirme ipliklerine yönelik uygulamalarda en iyi sonucu elde etmek için de ayrıca farklı şekiller sundu.

Reiners + Fürst, cam elyafının işlenmesi için de 9.5 ve 4.8 mm yüksekliğinde, ince lif-cam flamanlarının bükülmesi için kullanılan yeni yatay kopça serisini tanıttı. Müşterilerine özellikle komplike uygulamalara yönelik  profesyonel çözümler sunan Reiners + Fürst, fuarda bu çözümleri yakından tanıtma fırsatı yakaladı.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.