Lenzing’den TENCEL BIOSOFT Konforu

Lenzing hijyen kategorisinde önemli bir başlığı oluşturan idrar kaçırma alanında ekstra yumuşak ve pürüzsüz TENCEL® BIOSOFT elyafı ile önemli bir çözüm oluşturuyor.

  05 Şubat 2015 09:12 Perşembe
Lenzing’den TENCEL BIOSOFT Konforu

EDANA tarafından organize edilen ‘Outlook in Barcelona’ konferansına katılan Lenzing hijyen ürünler alanında önemli bir sunum yaptı. Ultra yumuşak ve pürüzsüz hidrofobik liyosel elyaf tipi TENCEL® BIOSOFT’un tüketici test sonuçlarını paylaşan Lenzing, yatağa idrar kaçırma alanındaki hijyenik ürünleri için cazip bir çözüm oluşturuyor.

Lenzing, Alman firması Hygiene Technologie GmbH işbirliği ile bir giyim testi yaptı ve bu test Avusturya Araştırma Enstitüsü, Joanneum Research Forschungs GmbH tarafından analiz edildi. 53 kişi 4 hafta boyunca, üst tabakası yüzde 100 polipropilen ve yine üst tabakası TENCEL® BIOSOFT elyafı ile harmanlanmış idrar tutamama ürünleri ile test edildi. Test sonuçlarına göre TENCEL® BIOSOFT karışımını, cilt üzerinde daha iyi kuruluk hissi sağlıyor.

Bu sonuçlar TENCEL® BIOSOFT’un idrar emici ürünlerde kullanımındaki avantajlarını gösterdiğini aktaran Lenzing’in Hijyen Küresel Müdürü Elisabeth Stanger, idrar kaçırma sorunun insanların gündelik yaşamlarında kısıtlamalara yol açtığına dikkati çekerek, bu durumdaki her olumlu gelişmenin kişilerin günlük yaşamına olumlu yansıyacağını kaydetti. Sürdürülebilirlik felsefesine bağlı kalan Lenzing’in TENCEL® ve TENCEL® Biosoft elyafları doğada biyolojik olarak parçalanabilirlik özellikleri ile çevre standartlarını karşılıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.