Kordsa Global CEO’su Sürdürülebilir Marka Olmayı Anlattı

Kordsa Global CEO’su Cenk Alper, 14.Kalite ve Başarı Sempozyumu'nun "Sürdürülebilir Marka Olmak" oturumunda Kordsa Global’in sürdürülebilir marka yolculuğunu paylaştı.

  25 Nisan 2016 09:00 Pazartesi
Kordsa Global CEO’su Sürdürülebilir Marka Olmayı Anlattı

2003 yılından bu yana çağdaş kalite bilincinin Bursa ve çevresinde yaygınlaşması adına organize edilen Kalite ve Başarı Sempozyumu'nun 14.sü "Sürdürülebilir Mükemmellik"  temasıyla 15-16 Nisan 2015 tarihlerinde Bursa’da gerçekleşti. Profesyoneller, sanayiciler, akademisyenler ve öğrencileri bir araya getiren etkinlikte sürdürülebilirlik odaklı paneller, oturumlar, konuşmalar ve ödül töreni yer aldı.

“Sürdürülebilir Marka Olmak” oturumuna konuşmacı olarak katılan Kordsa Global CEO’su Cenk Alper,  Kordsa Global’in “Güçlendirici” anlamına gelen “The Reinforcer” olma yolundaki marka serüvenini anlattı. Türkiye pazarından çıkarak önce global pazarda lastik güçlendirme lideri olan, ardından bu güçlendirme konumlaması ile kompozit ve inşaat alanlarını da güçlendirmeye başlayan Kordsa Global’in, sürdürülebilir marka yolculuğunun duraklarından bahsetti.

Kordsa Global CEO’su Cenk Alper, Sürdürülebilir Marka Olmak ile ilgili şunları söyledi: “Kordsa Global’in sürdürülebilir marka yolculuğunda inovasyon ve teknolojinin kullanımı kritik. Pazar lideri ve Türkiye inovasyon şampiyonu olarak misyonumuz bu teknolojiyi herkese açık hale getirmek. Bugün yurtdışındaki rakiplerimize de teknolojimizi kullanımı için açıyoruz. Sektörü ve dünyayı, bu açık inovasyon yaklaşımının dönüştüreceğini düşünüyoruz. Sürdürülebilir bir marka olmak da işte bu kaynakların ve deneyimin etkin ve verimli kullanımdan, hem müşteriye yarattığı faydayı hem de dünyaya katkısını en iyi seviyelerde kullanmaktan geçiyor.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.