Asya’da Üç çift Bileşenli Kesikli Elyaf Tesisi Faliyete Geçti.

Korona kısıtlamalarına rağmen kısa sürede devreye alınan tesiste günlük 50 ton kapasiteye ulaşıldı.

  29 Ekim 2020 07:30 Perşembe
Asya’da Üç çift Bileşenli Kesikli Elyaf Tesisi  Faliyete Geçti.

Oerlikon  Neumag, Asya’da  üç çift  bileşenli kesikli  elyaf tesisi başarılı bir şekilde  işletime  aldı. Her biri  günlük  50 ton kapasiteye  sahip tesisler,  uzun yıllardır iki Oerlikon  Manmade Fibers  müşterisine PP/PE veya PET/PE'den çekirdek  kılıflı  çift  bileşenli elyaflar üretmektedir. Bu elyaflar işlenerek  hijyen ürünlerine dönüştürülmektedir.

Korona'ya bağlı kısıtlamalara rağmen tesisler kısa süre içerisinde sorunsuz bir şekilde işletime alındı. Faliyete geçen fabrikada sabit üretim koşullarında en yüksek standartlarda ideal elyaf kalitesiyle üretim yapılabilmektedir.

Çift Bileşenli İpliklerde Uzun Yıllara Dayanan Deneyim

Oerlikon Neumag, çift bileşenli kesikli elyaf tesisleri yapımında uzun yıllara dayanan bir deneyime sahiptir. İlk olarak 1995 yılında bu elyaf tipi için ilk tesis işletime alınmıştır. Oerlikon Neumag, “sheath/core”, “side-by-side”, “island in the sea”den “orange type” veya “trilobal”a kadar birbirinden farklı elyaf kesitleri için çözümler sunar. Kullanım amaçları çeşitlidir: kendiliğinden kıvrılan elyaflardan, bağlayıcı elyaflardan, süper mikro elyaflardan içi boş elyaflara kadar.

Oerlikon Neumag Bico teknolojisi, özellikle pahalı aşınan parçalara sahip olmayan ve bu alandaki maliyetleri önemli ölçüde azaltan çok dayanıklı meme paketleri ile öne çıkmaktadır. Meme paketlerinin temizlenmesi sırasında yenileme maliyetleri asgari düzeyde kalır. Buna, her iki polimer için eğirme manifoldunda bağımsız bir sıcaklık kontrolü eklenir. Böylece, polimerlerin kalitesi ve viskozitesi, proses gereksinimlerine göre tam olarak uyarlanabilir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.