Karl Mayer Türkiye Genel Müdürü Atandı

Toros Greenhalgh, Karl Mayer'in Türkiye'deki yeni şubesinin Genel Müdürü oldu.

  18 Mart 2024 08:31 Pazartesi
Karl Mayer Türkiye Genel Müdürü Atandı

Toros Greenhalgh, bu yılın 1 Şubat'ında Karl Mayer Türkiye Genel Müdürü olarak atandı. Birmingham Üniversitesi'nden makine mühendisliği ve malzeme bilimi diplomasına sahip olup, endüstriyel tesis inşaat yönetimi, yenilenebilir enerji teknolojileri ve tıbbi cihazların dağıtımı alanlarında engin küresel deneyime sahiptir. Artık otuzlu yaşlarının sonlarında, son yedi yıldır ERKO aracılığıyla tekstil makineleri sektöründe, özellikle Karl Mayer makine satışı, servisi ve yedek parçalarına odaklanarak faaliyet göstermektedir.

Yeni görevinde müşterilerin satış sonrası destek deneyimini geliştirmeye odaklanıyor. ''Hizmet süreçlerimizin akışı ve optimizasyonunu verimli yanıt süreleri ve birinci sınıf müşteri memnuniyetini temin ederek sağlamayı planlıyorum. Ek olarak, mükemmel destek sağlamak ve sonuçta müşteri ilişkilerimizi güçlendirmek için işbirlikçi ve motive bir ekibi teşvik etmeyi hedefliyorum" dedi, Genel Müdür Greenhalgh.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.