Müşteri İçin Orada Ulaşılabilir Olmak

"Sınıfının En İyisi" desteğimiz, müşterilerimize profesyonel yedek parça tedariği, uzman bilgi birikimi ve çevrimiçi hizmetler seçimi sunar. Kırmızı kurdele kesimiyle Karl Mayer Grubu, Bursa'da kendi şubesini açtı.

  18 Ekim 2023 08:30 Çarşamba
Müşteri İçin Orada Ulaşılabilir Olmak

Türkiye, Karl Mayer Grubu için köklü bir geleneğe sahip önemli bir pazar. Karl Mayer tarafından üretilen ilk çözgülü örme makinesi, 1951 gibi erken bir tarihte Orta Doğu ülkesine gönderildi. K2 No. 207, Roja Örme'den Jacques Saftekin tarafından sipariş edildi ve şirketin kurucusu Karl Mayer tarafından sahada kuruldu. O zamandan bu yana, müşteri sayısı ve tedarik edilen çeşitli modeller, özellikle geniş kapsamlı etki yaratan ithalat kısıtlamalarının düştüğü 1980'lerin başlarından itibaren istikrarlı bir şekilde arttı. İlk siparişler perde ve triko makinelerinden geldi, daha sonra bunu dantel raşel makineleri takip etti.

Başarılı pazar desteği için Karl Mayer Grubu, en başından beri satış temsilcisi ERKO ile iş birliği yaptı. Karl Mayer, 7 Eylül 2023'te Bursa'da kendi tesisini açtı. Şirketin Kurumsal İletişim ekibinden Ulrike Schlenker, bu hamlenin arka planı hakkında daha fazla bilgi edinmek istedi ve bu konuyu Karl Mayer Grubu Bakım Çözümleri Başkan Yardımcısı ve Karl Mayer Bursa Saha Projesi Başkanı Axel Wintermeyer ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Karl Mayer Grubu Kurumsal İletişim, Ulrike Schlenker: Zorunlu kırmızı kurdele kesimiyle Karl Mayer Grubu, Bursa'da kendi şubesini açtı. Seçimin zamanı ve şehir seçimi hakkında bizi bilgilendirebilir misiniz?

Karl Mayer Grubu Bakım Çözümleri Başkan Yardımcısı ve Karl Mayer Bursa Saha Projesi Başkanı Axel Wintermeyer: Müşterilerimizin çoğu Bursa ve çevresinde bulunuyor. Bu bizim için belirleyici oldu. Ayrıca sanayi bölgesi oldukça gelişmiş, modern ve gelişmeye devam ediyor. Özellikle otomotiv, mobilya ve tekstil sektörlerinden güçlü büyüme ivmeleri geliyor. Büyüklüğü ve iyi bağlantılarıyla şehir giderek İstanbul'la birleşerek tek bir ekonomik bölge oluşturuyor. Burada pek çok cazip ticari mülk var ancak doğru olanı bulmak kolay olmadı. Altı hafta içinde 14 binayı yoğun bir şekilde inceledik ve sonunda Bursa'nın batı ucundaki Nilfüer'deki Savanna Blokları mülkünde karar kıldık. Yerleşkeye otobüs, tren ve araba ile kolayca ulaşılabilir, restoranlar, alışveriş tesisleri ile kentsel bir çevreye sahiptir ve kabuk halindeyken ihtiyacımız olan tüm yapısal gereksinimleri sunmaktadır. Yerel bir iç mimarla yakın iş birliği içinde, kabuk yapısı, Karl Mayer Grubu'nun tarzını koruyarak modern, işlevsel bir konuma dönüştürüldü. 1000 m² ofis ve toplantı odaları, tam donanımlı bir akademi ve iyi stoklanmış bir yedek parça deposu bulunmaktadır. Sahadaki bu olanaklarla artık müşterilerimize optimum desteği sağlayabiliyoruz.

Türkiye'de de birçok müşterimiz nesil değişimiyle karşı karşıya ve hepsi de çağımızın değişimlerinin getirdiği zorlukların üstesinden gelmek zorunda. Bu, artan maliyetlere rağmen kârlılık, sürdürülebilirlik, pazar dinamiklerine hızlı ve esnek yanıt verme, yeni iş fırsatları ve istikrarlı değer yaratma süreçleri meselesidir. Çok ve çeşitli görevlerde ustalaşırken, müşterilerimizin yanında, onlara yakın, ürettikleri yerde olmak istiyoruz.

U.S: Müşterileriniz pazarda daha fazla yer almaya yönelik bu adıma nasıl tepki veriyor?

A.W: Müşterilerimiz yeni lokasyondan çok memnun. NUREL GRUP açılış töreninde ziyaretçi defterine bunu beklediklerini yazdı. AYDIN ÖRME SAN. VE TİC.A.Ş. ve EVİRGEN ÖRME SANAYİ dâhil girişleriyle bu görüşü paylaşan birçok müşterimiz bulunmaktadır. Ancak olumlu yanıta şaşırmadık. Türkiye pazarındaki yatırımımızı müşteri ziyaretlerimizde duyurmuştuk ve sürekli olarak olumlu geri bildirimler almıştık. Müşterilerimiz kendilerine birçok ek fayda vaat ediyorlar.

U.S: Bu beklentileri nasıl karşılıyorsunuz?

A.W: Bu soruya cevap verirken öncelikle yeni yerimizde akademiden bahsetmek istiyorum. Bursa'daki yeterlilik merkezi, HKS 4-M ON'a yönelik eğitimler sunarak onu şirketimizdeki en modern cihaz haline getiriyor. Müşterilerimiz çok yönlü uygulama senaryoları aracılığıyla bilgi birikimlerini genişletip derinleştirebiliyor ve aynı zamanda çözgülü örme konusunda köklü bir eğitim kadrosunun deneyiminden faydalanabiliyor. Dünya çapındaki tüm akademilerimizde olduğu gibi Bursa'da da aynı yüksek Karl Mayer eğitim standartları geçerlidir. Teori ve pratiğin birliği burada temel bir gerekliliktir. İlk kurslar ekim ayında başlayacak. İlgilenenler yine de kayıt yaptırabilirler. Program ve kayıt olasılıları ana sayfamızda mevcuttur.

Bursa'daki akademi ile Türkiye'deki desteğimizi belgeliyoruz. Çözgülü örme ve çözgü hazırlama servis faaliyetlerini ERKO'dan devralıyoruz ve satış sonrası hizmetleri Karl Mayer standartlarına çıkarmak için ağımızı ve dijital çözümlerimizi kullanıyoruz. "Sınıfının En İyisi" desteğimiz, müşterilerimize profesyonel yedek parça tedariği, uzman bilgi birikimi ve çevrimiçi hizmetler seçimi sunar. Bireysel çözümlere müşteri portalımız myKM.ON üzerinden kolayca erişilebilir. Karşılama masası, bilet sistemi ve uzaktan hizmetten oluşan Service4you ile müşteriler aynı zamanda verimli sorun çözme ve güvenli, şeffaf hizmet süreçlerinden de yararlanıyor. Hızlı ve güvenilir yedek parça tedariği sağlamak için iyi stoklanmış bir depomuzu muhafaza ediyoruz. Bu nedenle destek konusuna bütünsel bir yaklaşım getiriyoruz.

U.S: Bölge temsilciniz ERKO, Türkiye'ye yönelik yeni stratejinizde nasıl bir rol oynuyor?

A.W: ERKO A.Ş. Türkiye'de güvenilir bir ortaktır. 70 yılı aşkın süredir Türkiye pazarında bununla çalışıyoruz. İlk temaslar savaştan kısa bir süre sonra, 1948'de kuruldu.

Şirket, makine satışıyla ilgili tüm faaliyetleri devralmaya devam edecek ve pazardaki varlığı, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve geniş ağı üzerine yetkinliklerini inşa edecek. Birlikte Çözgülü Örme, KM.ON ve Çözgü Hazırlama iş birimlerine odaklanıyoruz. Bu şekilde, sinerjilerden ve potansiyelimizi tam olarak keşfetme için güçlü yönlerimizi, yetkinliklerimizi ve faaliyetlerimizi bir araya getiriyoruz. Bu takımyıldızla en iyi müşteri hizmetini ve desteğini sunuyoruz.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.