Yeni ACIMIT Başkanı Alessandro Zucchi Oldu

İtalyan Tekstil Makineleri Üreticileri Birliği (ACIMIT), yeni başkanını seçti. ACIMIT Başkanı Alessandro Zucchi oldu.

  29 Haziran 2017 01:10 Perşembe
Yeni ACIMIT Başkanı Alessandro Zucchi Oldu

İtalyan Tekstil Makineleri Üreticileri Birliği (ACIMIT) Başkanlığı görevini Alessandro Zucchi üstlendi. 1958'de Bergamo eyaletinde dünyaya gelen Zucchi,  evli ve iki çocuk babası. Tekstil makineleri sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesi bulunan Zucchi, tekstil terbiye sektöründe faaliyet gösteren FERRARO’nun Genel Müdürü ve Ortağı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca BUROCCO VALVOLE'de hem ortak hem de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Zucchi, birlikte aktif rol alan isimlerden biri oldu. Zucchi, yürüttüğü Başkan Yardımcısı göreviyle eski başkan Raffaella Carabelli'ye dernek hayatında desteğini uzun süre sürdürdü.

2015 yılından bu yana, Avrupa Tekstil Makine Dernekleri Komitesi Cematex'deki ACIMIT delegasyonunda bulunan Zucchi, 27 Haziran itibariyle ACIMIT Başkanlık koltuğuna oturdu.

Zucchi'nin seçilmesinin ardından ACIMIT üyeleri, Zucchi'nin seçilmesinin ardından eski başkan Raffaella Carabelli'ye şükranlarını dile getirdi; Carabelli, dört yıl boyunca derneği coşku ve profesyonellikle yönetmişti.

Yeni başkan ile birlikte kurul ayrıca, Messrs. Federico Businaro (Isotex, Santex Rimar Group), Cristian Locatelli (Marzoli, Camozzi Group), Andrea Piattelli (Unitech) and Michele Riva (Reggiani Macchine) gibi isimleri yeni Başkan Yardımcıları olarak seçti.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.