VDMA Yeni Başkanını Seçti

VDMA’nın yeni Genel Başkanı, Brückner Trockentechnik’in Yönetici Yardımcısı Regina Brückner oldu.

  13 Kasım 2014 09:35 Perşembe
VDMA Yeni Başkanını Seçti

Alman Makineciler Birliği (VDMA)’nın 2008 yılından beri genel başkanlık görevini yürüten Fritz P. Mayer’in yerine Brückner Trockentechnik’in Yönetici Yardımcısı Regina Brückner seçildi. Tarihinde ilk defa bir kadın başkan tarafından yönetilecek olan VDMA’nın yeni genel başkanı Regina Brückner, üyelere teşekkür ettikten sonra, başlık edeceği üç yıl boyunca VDMA’ya en iyi şekilde hizmet edeceğini söyledi.

Genel başkan yardımcısı olarak seçilen Fritz P. Mayer de seçimle ilgili şu yorumda bulundu: "Deneyimli bir iş kadını olan Regina Brückner'in yerime geçmesinden büyük memnuniyet duymaktayım. Kendisi son 15 yıl boyunca Brückner aile şirketini her bölgede yönetmeyi başarmıştır. Ayrıca 2008 yılından itibaren Tekstil Makineleri Derneği'nin Genel Başkan Yardımcısı olarak başarılı liderliğini kanıtlamıştır. Sayın Brückner'in mükemmel bir Genel Başkan olacağından eminim ve Kurul'daki iş birliğimizin devam etmesini dört gözle bekliyorum.”

VDMA Yönetim Kurulu

2017 yılına kadar üç senelik bir dönemde görev yapacak yönetim kurulu şu kişilerden oluşuyor

Genel Başkan Regina Brückner/ Brückner Trockentechnik, Genel Başkan Yardımcısı Fritz P. Mayer/ Karl Mayer Textilmaschinenfabrik, Yönetim Kurulu Johann Philipp Dilo/ Oskar Dilo Maschinenfabrik, Michael Ebeling/ Lindauer Dornier, Arno Gärtner/ Karl Mayer Textilmaschinenfabrik, Roland Hampel/ A. Monforts Textilmaschinen, Markus Kleindorp/ Memminger-Iro, Stefan Kroß/ Oerlikon Barmag Zweigniederlassung der Oerlikon Textile, Daniel Lippuner/ Saurer, Andreas Lukas/ Andritz Küsters, Benjamin Mayer/ Mayer & Cie., Andreas Schellhammer/ H. Stoll, Eric Schöller/ Groz-Beckert, Peter Schulz/ Rieter Ingolstadt, Verena Thies/ Thies, Heinrich Trützschler/ Trützschler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.