Türk Çorap Sektörü, ÇSD İftar Yemeği’nde Buluştu

Bünyesinde önemli çorap firmalarını barındıran ÇSD, iftar yemeği düzenledi. Polat Renaissance Hotel’de gerçekleşen iftar yemeğine önemli isimler katılım sağladı.

  17 Temmuz 2013 23:28 Çarşamba
Türk Çorap Sektörü, ÇSD İftar Yemeği’nde Buluştu

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ÇSD (Çorap Sanayicileri Derneği) iftar yemeği, bu yıl da önemli katılımlara sahne oldu. Türk çorap sektöründen önemli isimlerin yer aldığı yemek, İstanbul Yeşilyurt Polat Renaissance Hotel’de gerçekleşti. İftar yemeği sonrası kısa bir açıklama yapan ÇSD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk, Ramazan ayının önemine değindi. Ramazan ayının kardeşlik ve dostluk ayı olduğunu söyleyen Öztürk, misafirlere Ramazan ayı ile ilgili mesajlar vererek konuşmasını sonlandırdı.

Verilen iftar yemeğinde, ÇSD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk’ün konuşmasının ardından slayt gösterileri ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.