OTİAD ve İpekiş, Türk Tekstil Sektörü İle Buluştu

OTİAD tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, bu yıl İpekiş sponsorluğunda İstanbul Beşiktaş Four Seasons Hotel’de tekstil sektörünün önde gelen isimlerini buluşturdu.

  22 Temmuz 2013 19:19 Pazartesi
OTİAD ve İpekiş, Türk Tekstil Sektörü İle Buluştu

HABERİN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İpekiş sponsorluğunda gerçekleşen geleneksel OTİAD (Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği)  iftar yemeği, tekstil sektöründen birçok önemli isimi bir araya getirdi. İstanbul Beşiktaş Four Seasons Hotel’de gerçekleşen iftar yemeğine yaklaşık 650 kişi katıldı.

Düzenlenen iftar yemeğinde OTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi Orhan, İTHİB Başkanı İsmail Gülle, TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral, FASHIONist Fuarı Komite Başkanı İsmail Karataş ve Osmanbey Festivali Komite Başkanı Ö. Cüneyt Mutkan önemli açıklamalarda bulundu.

OTİAD Başkanı Ali Ulvi Orhan açılış konuşmasına İpekiş firmasına teşekkür ederek başladı. Son dönemde Türkiye’nin hızlı bir siyasal, sosyal ve ekonomik bir hareketlilikten geçtiğini belirten Orhan, OTİAD olarak üyelerinin ihracat odaklı çalıştığını söyledi. Ali Ulvi Orhan’ın açılış konuşmasının ardından söz alan İTHİB(İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği) Başkanı İsmail Gülle ise bir dönem gözden çıkarılmış tekstil sektörünün günümüzde Türkiye ihracatının çok daha üstünde olduğunu kaydetti. TUSKON(Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral’in konuşmasının ardından söz alan FASHIONist Fuarı Komite Başkanı İsmail Karataş ve Osmanbey Festivali Komite Başkanı Ö. Cüneyt Mutkan, OTİAD’ın bu yıl düzenleyeceği etkinlikler ile ilgili açıklama yaptı. İsmail Karataş’ın FASHIONist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı hakkında yaptığı konuşmadan sonra söz alan Osmanbey Festivali Komite Başkanı Ö. Cüneyt Mutkan ise 13-15 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Osmanbey Festivali’ hakkında bilgiler vererek konuşmasını sonlandırdı. Ayrıca düzenlenen iftar yemeğinde İpekiş Firma Yetkilisi Efe Tarman’a katkılarından dolayı plaket verildi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.