Messe Frankfurt Pazar Payını Büyütüyor

Messe Frankfurt, 2015 yılı mali raporunu açıkladı. Raporda belirtilen verilere göre Messe Frankfurt Group’un karlılık oranı hala yüksek ve pazar payı artmaya devam ediyor.

  25 Temmuz 2016 09:00 Pazartesi
Messe Frankfurt Pazar Payını Büyütüyor

Messe Frankfurt, 2015 yılı mali raporunu açıkladı.  Açıklanan verilere göre Messe Frankfurt Group satışları yaklaşık olarak 648 Milyon Euro’luk bir hacme ulaşırken, yıllık net gelir ise 38.2 Milyon Euro’ya ulaştı. “Alman fuar firmaları arasındaki öncü konumumuzu bir kez daha teyid ettik ve uluslararası sıralamamızı üst seviyelere taşıdık.” diyen Messe Frankfurt’un Başkanı ve CEO’su Wolfgang Marzin, dünya çapında 133 ticari fuar düzenlediklerini ve bu fuarlarda 90.800 katılımcının yer aldığını kaydetti.

“Satışlarımızın yüzde 38’inden fazlasını Almanya dışında gerçekleştiriyoruz.” diyen Wolfgang Marzin, uluslararası etkinliklerin büyümeye devam edeceğini ve 2018 yılına dek 17 yeni etkinliği portföylerine ekleyeceklerini duyurdu.

Yüksek Karlılık Daimi Büyüme İle Sürdürülecek

Messe Frankfurt Group’un hem stratejik hem de finansal olarak çok iyi konumlandığını söyleyen Wolfgang Marzin, “Firma, yatırımlar için gerekli güçlü küresel ağı ve sermayesi ile yüksek karlılığını devam ettirirken, bir yandan da pazar payını büyütmeye devam etmeyi planlıyor. Mevcut mali yıl için iyi satış rakamları bekliyoruz.”  sözlerine yer verdi.

Messe Frankfurt Yönetim Kurulu Üyesi Detlef Braun ise, “Birçok fuarımız ile büyük bir uluslararası içeriğe ulaştığımızı ve müşteri değerlendirmelerimizde yeni rekorlar kırdığımızı söyleyebiliriz.” şeklinde değerlendirmede bulunurken, firmanın yılı katılımcı, ziyaretçi, satılan fuar alanı gibi ölçeklerde güçlü şekilde bitirmeyi beklediğini açıkladı.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.