İtkib İta ile Tmhgf Arasında İşbirliği Protokolü

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri İTA Eğitim, Araştırma ve Danışmanlık Limited Şirketi ile Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu arasında işbirliği protokolü 4 Ekim’de imzalandı.

  30 Ekim 2013 00:02 Çarşamba
İtkib İta ile Tmhgf Arasında İşbirliği Protokolü

İTKİB İTA’nın TMHGF üyelerine sağladığı avantaj ve yükümlülüklerinin düzenlenmesine ilişkin protokolün imza töreni Türkiye İhracatçılar Meclisi Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Protokol metni, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı (İTHİB) İsmail Gülle, İTKİB İTA Başkanı Eşref Akın ve TMHGF Başkanı Hüseyin Öztürk tarafından imzalandı.

Türk tekstil ve hazır giyim sektörünün ilk Ar-Ge merkezi olan İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri İTA Eğitim, Araştırma ve Danışmanlık Limited Şirketi (İTKİB İTA), sektör üyelerine indirim uygulaması başlattı. İTKİB İTA, imzalanan protokol ile Ar-Ge merkezi ve laboratuvar olanaklarından Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu’nun (TMHGF) 7 bine yakın üyesine yüzde 20 indirimli hizmet avantajı getirdi.

İmza töreninde konuşan İTHİB Başkanı İsmail Gülle, son dönemde FED kararlarının, kazanılan paranın artık eskisinden daha kıymetli olacağı bir dönemi beraberinde getirdiğini, emek yoğun bir sektör olan tekstil ve hazır giyimin ise yeni dönemde en büyük silahının yenilikçi üretim anlayışı olduğuna dikkat çekti.

TMGHF Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk de “Türkiye’nin ötesinde, dünyada önemli bir noktaya gelmiş İTHİB ile kuracağımız bu çözüm ortaklığını, özellikle sunulan hizmetlerin tabana ulaşması açısından çok değerli buluyoruz. Bu işbirliği ile İTHİB ve İTKİB İTA’nın hizmetlerinden, Federasyonumuza bağlı üye dernekler ve onlara bağlı firmalar yararlanacak, sağlanan her türlü fayda sektörümüze olduğu kadar, ülkemize de olumlu anlamda geri dönecektir” dedi

Dış Ticaret Kompleksinde imzalanan protokol, İTKİB İTA Test Laboratuvarı’nın, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu üyelerine sağlayacağı avantaj ve sorumlulukların düzenlenmesini kapsıyor. Üyeler, ayrıca İTKİB İTA’nın dört dönümlük fuar alanı, 750 metrekarelik konferans salonu ve 50 kişilik eğitim salonunda düzenlemek istedikleri etkinliklerde indirimden yararlanabilecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.