İMA Geleceği Tasarlıyor

İstanbul Moda Akademisi, öğrencilerinin hazırladığı kreasyonları “Hayal Et, Yap, Paylaş” teması ile ziyaretçilerin ilgisine sundu

  28 Temmuz 2015 08:01 Salı
İMA Geleceği Tasarlıyor

Modayı tüm yönleriyle ele alan, yenilikçi ve modern yaklaşımıyla uluslararası standartlarda eğitim sağlayan, İstanbul Moda Akademisi (İMA), öğrencilerinin hazırladığı kreasyonları “Hayal Et, Yap, Paylaş” teması ile binasında sergiliyor. Eylül ayının sonuna kadar açık olacak sergide, yarı ve tam zamanlı Moda Tasarımı öğrencilerinin skechbookları, tasarımları ve katalog çekimleri, Moda Editörlüğü öğrencilerinin dergileri, Görsel Mağazacılık ve Vitrin Tasarımı öğrencilerinin vitrin tasarımları, Moda Fotoğrafçılığı ve Styling öğrencilerinin çekimlerinden fotoğraflar, Moda Tasarımında Kalıp ve Model Geliştirme öğrencilerinin yıl içinde yaptıkları çalışmalar sergilenecek.

Uluslararası Bir Kurum

Avrupa Birliği, Ekonomi Bakanlığı ile İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri’nin (İTKİB) desteği ile 2007 yılında kurulan İMA, moda ve modayla ilgili tüm alanlarda yenilikçi ve modern bir yaklaşımla eğitim faaliyetleri yürüten, uluslararası platformlarda kabul görmüş, Türkiye’nin en başarılı moda okullarından birisi konumunda. Moda, tasarım ve sanat bilinci yüksek uluslararası pazarlar farkındalığı olan moda tasarımcıları yetiştirmek ve Türkiye’nin en temel endüstrilerinden tekstil ve hazır giyim alanına, sektörün geleceğine yön verecek yaratıcı ve yenilikçi işgücünü kazandırmak amacı ile eğitim veren İMA, Uluslararası Moda Okulları Birliği (IFFTI) üyesi. Akademik alanda stratejik ortağı olan University of Arts London/London College of Fashion’ın yanı sıra Polimoda, Institut Français de la Mode, Nottingham Trent University ile işbirliği içinde olan İMA, eğitim programlarının teorik altyapısını ve uygulamalı endüstri projelerini, arkasına aldığı sektör desteğiyle besliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.