Fransızlar Hindistan’da Beklediği İlgiyi Gördü

India ITME’de son teknolojilerini tanıttı. Jakar ve uzun elyaf iplik teknolojilerinin öne çıktığı organizasyonda, geri dönüşüm konusundaki çalışmalar da Hintli firmalar tarafından ilgiyle karşılandı.

  01 Ocak 2013 22:55 Salı
Fransızlar Hindistan’da Beklediği İlgiyi Gördü

Fransız Tekstil Makineleri Üreticileri Birliği (UCMTF) üyeleriyle birlikte India ITME fuarında başarılı bir edisyon geçirdi. Fuara katılan Fransız üreticiler arasında; NSC Fibre to Yarn, Laroche, Staubli, Alliance Machines Textiles, Callebaut de Blicquy (CDB), Rousselet Robatel, Dollfus & Muller, AESA Air Engineering yer aldı.  Hindistan ile ortaklaşa bir çalışma yürüten UCMTF, Hint tekstilcilerinin gereksinimlerini yakından takip ediyor. UCMTF Başkanı Bruno Ameline Teknoloji artırma fonunun da desteği ile birlikte ortak çalışmalar gerçekleştirdiklerini açıkladı. Özel olarak hazırlanan fondan sağlanan destekle Hintli müşterilerin modernizasyon çalışmalarını yön verdiklerini ifade eden Ameline, 2007 ve 2010 yılında yapılan seminerlerin benzerini tekrar yapacaklarını aktardı. Ameline 2013 yılında Mumbai’de bir bilgilendirme toplantısı organize edileceğini vurguladı.

India ITME fuarında açıklama yapan UCMTF’nin genel sekreteri Evelyne Cholet ise, Hintli üreticilerle ortak çalışmalarının süreceğinin altını çizdi. Cholet, uzun vadeli planlarla müşterilere çözüm sunmaya devam edeceklerini söyledi. Hindistan piyasasında önemli bir pazar payına sahip olan Fransız makinacılar, özellikle jakar anlamında üreticilerin taleplerini karşılıyor. Üreticiler ayrıca India ITME fuarında hem jakar makineleri teknolojisi hem de uzun elyaf iplik sanayi için son teknolojilerini tanıtma fırsatı buldu.

Fransız makinacıların fuarda Hintli üreticilere sunduğu diğer teknolojiler arasında ise iplik büküm ve dokuma teknolojileri, boyama, teknik tekstil üretim makineleri yer aldı. Fransızların özellikle üzerinde durduğu konulardan birisi ise geri dönüşüm alanında yapılan yenilikler oldu. Hindistan’da önemli bir tüketici talebi olmaya başlayan geri dönüşüm konusu, makina üreticilerinin de bu konuda hızlı adımlar atmasını sağlıyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.