Dünya Tekstilinde Türklerin Ayak Sesleri

UHKİB Başkanı Şenol Şankaya, Türk hazır giyim ve konfeksiyon sektörünü, dünyanın en büyük federasyonlarından olan Uluslararası Hazır Giyim Federasyonu’nda 2. kez temsil edecek.

  12 Mayıs 2014 05:43 Pazartesi
Dünya Tekstilinde Türklerin Ayak Sesleri
Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) Başkanı ve Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, Türk hazır giyim ve konfeksiyon sektöründe dünyanın en büyük federasyonlarından biri olan Uluslararası Hazır Giyim Federasyonu’nun (IAF) yönetim kuruluna ikinci kez seçildi.

Şankaya bu görev ile Türk hazır giyim sektörünü uluslararası boyutta temsil etmeye devam edecek. Şankaya, 1976 yılında Amerikalı, Avrupalı ve Japonyalı bir grup hazır giyim sanayicisi tarafından kurulan ve halen dünyanın en büyük federasyonlarından biri olan IAF’ta Hasan Arat ve Umut Oran’dan sonra 2010 yılında da yönetim kurulunda Türkiye’yi temsil etmişti.

Şenol Şankaya, IAF’ın yönetim kuruluna seçilmesinin ardından “IAF’ta ikinci kez aldığım bu görevle Türk hazır giyim sektörünü temsil etmeye devam etmekten büyük gurur duyuyorum. Türkiye hazır giyimde dünyanın en büyük  tedarikçi ülkelerinden biri olarak uluslararası arenada tekstil ve hazır giyim alanında karar verici bir noktadadır. Ülkemiz aynı zamanda  IAF, ITMF, EURATEX  gibi sektörümüzü temsil eden uluslararası organizasyonlarda global bir oyuncu olarak yerini almış bu konuda liderliğe oynayan ülkelerden biridir” dedi.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.