CEMATEX'ten Itma 2019 Fuarında Yenilik Laboratuvarı

Avrupa Tekstil Makinecileri Komitesi CEMATEX, ITMA 2019 fuarı için Yenilik Laboratuvarı standı oluşturdu.

  13 Aralık 2018 00:00 Perşembe
CEMATEX'ten Itma 2019 Fuarında Yenilik Laboratuvarı

CEMATEX Başkanı Fritz Mayer; “Endüstri 4.0, imalat dünyasında ivme kazanırken, sanayinin başarısı için inovasyon hayati önem taşıyor. Açık inovasyona doğru eğilimler, bilgi alışverişi ve eğitim kurumları, araştırma kuruluşları ve iş dünyası arasında yeni işbirliği türlerini beraberinde getirdi. ” diye konuştu. Ayrıca ITMA fuarının yeniliklerin öncüsü olduğunu belirterek, “ITMA, 1951'den bu yana çığır açan yeniliklerin bir katalizörü ve vitrini oldu. Umarız katılımcılarımız yeni gelişmeleri paylaşacak, endüstri trendlerini tartışacak ve yaratıcı çabaları teşvik edecek, böylece küresel bir bağlamda canlı bir inovasyon kültürü sağlayacak.” İfadesini de kullandı.

Ayrıca ITMA HİZMETLERİ Başkanı Charles Beauduin, “ITMA inovasyon Laboratuvarı’nı açarak, endüstrinin teknolojik yeniliğin önemli mesajına daha odaklanmasını ve yaratıcı bir ruh geliştirmeyi umuyoruz. Katılımcılarımızın inovasyonunu vurgulamak için video vitrin gibi yeni uygulamalar sunarak daha fazla katılımı teşvik etmeyi umuyoruz.” Dedi.

ITMA İnovasyon Video Vitrini

ITMA 2019’da sunulacak olan video vitrin, yenilikçi sergiler hakkında ziyaretçilere daha çok bilgi verecek ve katılımcılar hammadde ve üretim teknolojisi, otomasyon ve dijitalleştirme, teknik tekstilde yenilikler, küresel ekonomide sürdürülebilir tekstil ve konfeksiyon üretimi konularında fikir sahibi olabilecekler. Global sektörden bir jüri heyeti konuşmacı platformunda gösterilecek videoları seçebilecek. Bu platform, katılımcıların ar-ge kuruluşlarının en yeni araştırma projelerini ve en son teknolojik gelişmeleri sunmalarına yarayacak. İlk kez, fuarda misafir konuşmacılar bilgi ve deneyimlerini bu fuardaki katılımcılara sunabilecekler. Hakem heyetinin bazı üyeleri de tartışmalara öncülük etmeleri için davet edilecek. En yeni tekstil ve ilgili ar-ge projelerini sergileyen bu platforma 27 kuruluş katılacak.

2015 yılında CEMATEX tarafından, küresel tekstil endüstrisinin yenilikçi çözümler ile iş sürekliliğini ilerletmek için, işbirlikçi çabalarını tanıması ve endüstri ile ilgili seçkin araştırmaları teşvik etmesi için ITMA Sürdürülebilirlik Yenilik Ödülü oluşturulmuştu.

ITMA 2019, 20 ila 26 Haziran tarihleri ​​arasında Gran Via, Fira de Barcelona'da düzenlenecek. fuar, tüm tekstil ve konfeksiyon üretim değer zincirinin yanı sıra lifler, iplikler ve kumaşlar için en son teknolojilerini ve sürdürülebilir çözümlerini sergileyecek 1.600'den fazla katılımcıya sahip olacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.