Cornelia Buchwalder Yeni Genel Sekreter Olarak Atandı

Avrupa Tekstil Makine Üreticileri Komitesi Cematex’in yeni daimi genel sekreteri resmen Cornelia Buchwalder oldu.

  22 Nisan 2020 21:09 Çarşamba
Cornelia Buchwalder Yeni Genel Sekreter Olarak Atandı

Serbest piyasa ekonomisinde 9 ulusal Avrupa tekstil makinesi birliğini içeren bir kuruluş olan Cematex’te görev devri resmileşti. Genel Sekreter Maria Avery’nin emekli olmasının ardından 2019’dan bu yana geçici hizmet veren Cornelia Buchwalder 12 Mart tarihi itibarıyla Cematex’in yeni daimi genel sekreteri olarak seçildi.

Geniş Bir Bilgi Birikimine Sahip

Buchwalder, 2013 yılından bu yana İsviçre Tekstil Makinecileri Birliği olan SWISSMEM’i yönetiyordu. Bunun yanı sıra büyük ve küresel ölçekli ticaret fuarlarına ve çeşitli uluslararası etkinliklere katılımlar konusunda yetkinliğiyle biliniyor. Aynı zamanda küresel teknik ekipmanları sektöründe geniş bir bilgi birikimine sahip olan Buchwalder, CEMATEX Genel Sekreteri ve SWISSMEM Genel Sekreteri unvanıyla iki görevi birden yönetecek.

Cematex Başkanı Fritz Mayer konuya ilişkin yaptığı açıklamada,  “Cornelia Buchwalder'in yeni daimi atanmasından çok büyük mutluluk duyuyorum ve inanıyorum ki endüstri; karşılaşmak zorunda olduğumuz zorlukların var olduğu bu ortamda kendisinin bilgi, özveri, enerji ve coşkusundan yararlanmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.