Cem Negrin Güven Tazeledi

Cem Negrin, TGSD 19.Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçildi. Genel kurula katılan üyelerin tamamının listeyi onayladığı seçimde Negrin, 1 yıl daha başkanlık görevini sürdürecek.

  23 Temmuz 2013 01:11 Salı
Cem Negrin Güven Tazeledi

TGSD(Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği) eski başkanlarından Turan Sarıgülle’nin Divan Başkanlığı’nı yaptığı TGSD 19.Olağan Genel Kurulu’nda Cem Negrin yeniden başkan seçildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda, katılan üyelerin tamamı listeyi onayladı. Ayrıca birçok üyenin yanı sıra 1984-1985 döneminde başkanlık yapan Selahattin Akdoğan ile 1996-1998 arasında başkanlık yapan Turan Sarıgülle, genel kurulda yeni yönetime destek verdi.

‘Almanya’da Ofis Açacağız’

Negrin, sonuçların açıklanmasından sonra yaptığı teşekkür konuşmasında, Türk hazır giyim endüstrisinin yapısını geliştirerek küresel pazarlardan daha fazla pay alabilmesi için çalışacaklarını dile getirdi. Önümüzdeki dönemde hazır giyim sektörünü geliştirip, ihracatı artıracak projeler ile ülkeye katma değer sağlayacaklarını belirten Negrin, TGSD’nin Almanya ofisini açmayı planladıklarını müjdeledi.

TGSD’nin 2013-2014 yılları arasında görev yapacak Yönetim Kurulu ie şu isimlerden oluştu; Cem Negrin Negreti, Cevdet Karahasanoğlu Pameks, Gülden Yılmaz Koton, Hadi Karasu Intersource, Sami Kariyo Penti, Suzan Toplusoy Roman, Şeref Fayat System Tekstil, Esra Ercan Taşören Spring Near East, Mehmet Karacalı Bozkurt, Önder Türkmen – ACT Tekstil, Sahi Arslan Denim Kumaşcılık, Saruhan Tan YKM, Cem Altan Aycem Tekstil, Dilek Hanif Dilek Hanif Modaevi, Marsel Eskinazi Rimaks, Murat Aydın Modega, Mustafa Laçin Timay, Ömer Ergüder Erba, Ramazan Kaya TYH Tekstil, Seda Dicle Internet Tekstil, Sanem Dikmen ETF Tekstil, Toygar Narbay Narkon Teks, Ümit Özüren Murat Çorap, Vittorio Zagaia Galata Taşımacılık


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.