Bebeciler dünya standartlarında üretime odaklandı

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD), Ticaret Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğüyle birlikte düzenlediği eğitim programıyla üyelerini bilgilendirdi.

  13 Şubat 2019 00:00 Çarşamba
Bebeciler dünya standartlarında üretime odaklandı
BEKSİAD Dernek Merkezinde gerçekleştirilen eğitime BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, Proje Takım Lideri İdat Erdener, Ürün Güvenliği Uzmanı Selami Bezen ve Ticaret Bakanlığı yetkilileri ile çok sayıda BEKSİAD üyesi katıldı.

BİLGİ DÜZEYİ ARTIRILACAK
Avrupa Birliği (AB) fonlarından IPA Programı kapsamında desteklenen ve Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen projeyle işletmecilerin, tüketicilerin, değerlendirme kuruluşlarının bilgi düzeyinin artırılması, ürün güvenliği konusunda işletmeler ve denetim kuruluşları arasındaki işbirliğini artırılması, kamuoyunda ürün güvenliğinin önemi konusunda farkındalık yaratma amacı hedefleniyor.

BEKSİAD OLARAK HER ZAMAN GÜVENLİ ÜRETİMİ HEDEFLİYRUZ
Eğitimler hakkında değerlendirme yapan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, “Bursa bebe giyim ve konfeksiyon sektörünün kalbinin attığı şehir. BEKSİAD olarak bizler de her zaman daha kaliteli ve daha güvenli üretimi hedefliyor, bunun için de çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bugün düzenlediğimiz eğitimle de üyelerimizin AB standartlarına uygun üretimi ve ürün güvenliğini sağlamlarını amaçladık. Umarız ki bu eğitimler tüm sektör için faydalı olur. İhracatımızın artırmak ve dünya standartlarında üretim yapmak en büyük hedeflerimizden biri” dedi.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.