TEMSAD’ta 4. Nalbant Dönemi

TEMSAD, 19 Ocak’ta gerçekleştirdiği 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı ile başkanını belirledi. Tek aday olarak seçime giren, Adil Nalbant 4. kez başkanlık koltuğuna oturdu.

  22 Mart 2013 17:41 Cuma
TEMSAD’ta 4. Nalbant Dönemi


Tekst Makina; Üye Metin Daloğlu

TEKST Makina 1989 yılından bu yana Bursa’da faaliyet gösteriyor. ISO, CE, TÜV belgelerine sahip olan firma, küresel pazara da makine tedariği sağlıyor. Küresel alanda yapılan fuarları da yakından takip eden firmanın Almanya, İtalya, Fas, Avustralya, Moldova, Makedonya, Bangladeş, Hindistan, Suriye, İran, Özbekistan, Romanya, Türkmenistan, Polonya, Pakistan, Azerbaycan, Mısır’a ihracatı bulunuyor.

Tümkalıp; Üye Levent Bayraktaroğlu

İstanbul merkezli Tümkalıp, 25 yıldır tekstil sanayi için kaliteli yedek parça imalatı yapıyor. Firma 4 eksen işleme merkezleri, tel erezyonlar, C eksenli tornalar, profil ve silindirik taşlamalar, HVOF kaplama sistemleri ile güçlü bir işleme kapasitesine sahip bulunuyor. AR-GE çalışmaları ile üretimin destekleyen firma günümüzde, modern dokuma makinelerine, gıda ve ambalaj sanayiine yedek parça üretimi yapıyor.

Beneks Makina; Üye Hüseyin Birden

İstanbul Beylikdüzü’nde 2000 metrekare kapalı alana sahip fabrikasında faaliyetlerini sürdüren Beneks, önemli bir mühendislik firması olarak öne çıkıyor. 1988 yılından bu yana tekstil sektörüne hizmet eden firma, kumaş boyahanelerinde kullanılan apre ve kumaş hazırlama makineleri konusunda uzmanlaşmış ve elde ettiği pazar payı ile sektörde söz sahibi firmaların başında geliyor. 1998 yılında ürün gamına, Kumaş Boyama Makine grubunu da dahil eden firma, kalite algısını ön planda tutuyor. Beneks üretiminin yüzde 65’lik kısmını ihraç ederken, yüzde 35’lik kısmını iç pazara yönlendiriyor.

Okunma : 9701


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.