TEMSAD’ta 4. Nalbant Dönemi

TEMSAD, 19 Ocak’ta gerçekleştirdiği 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı ile başkanını belirledi. Tek aday olarak seçime giren, Adil Nalbant 4. kez başkanlık koltuğuna oturdu.

  22 Mart 2013 17:41 Cuma
TEMSAD’ta 4. Nalbant Dönemi


GES Elektronik; Başkan Yardımcısı Numan Gürel

Tekstil sektörüne elektronik çözümler sunmak adına 1991 yılında kurulan GES Elektronik, özellikle kumaş rutubet kontrol cihazlarındaki yüksek hassasiyet oranı ile dikkat çekiyor. Firmanın ürünleri arasında GTM03 Tekstometre (kumaş rutubeti kontrol cihazı), HGM01 hygrometre (dijital rutubet ölçme cihazı), MD03 metal dedektör, STKN01 statik elektrik nötrleyici, GHTM01 yüksek sıcaklık nem ölçme sensörü, GHTMC01 baca fanı kontrol cihazı, GRH01 bağıl nem sensörü, IRD01 infrared kurutucu yer alıyor.

Alkan Makina; Başkan Yardımcısı Cüneyt Alkan

Üretim segmentinde birçok makine teknolojisini barındıran Alkan Makina, Yenibosna ve Çerkezköy’deki fabrikalarından tekstil sektörüne yönelik makine üretimine yapıyor. 1987 yılından bu yana İstanbul Yenibosna’daki 13.000 metrekarelik fabrikasında çalışmalarını yürüten firma, 2004 yılından sonra da Çerkezköydeki 45.000 metrekarelik alanda 2. fabrika sahasını aktif hale getirdi. Firmanın sektöre sunduğu hizmetler arasında ram makinası, ıslak kumaş halat açma makinası, konveyör bantlı 3 geçişli kurutma makinası, polyester kumaş boyama makinası, balon sıkma makinası, tüp kumaş ütü makinası, tüp kumaş sanfor makinası, ıslak tüp kesme ve sıkma makinası, çift geçişli konveyör bantlı gerilimsiz kurutma makinası, overflow kumaş boyama makinası, otomatik santrifüj kumaş sıkma makinası, top açma makinası, ters çevirme makinası yer alıyor.

Argetek; Yönetim Sekreteri Uğur Çetinkaya

1999 yılında kurulan yazılım ve mühendislik firması olan Argetek, ilk olarak yerel pazar alanlarına yoğunlaştığı, ticari hayatında özel çalışmalarla ihracat pazarlarına da yöneldi. Yurt içi ve yurt dışı için ayrı pazarlama servisleri bulunan Argetek, gerek kendi ürettiği ürünler gerekse temsilciliğini yaptığı firmaların ürünleri için teknik servis bölümüne de sahip. Firmanın tekstil, kimya, deri ve baskı alanlarına yönelik yaptığı ürünlerden bazıları ise renk ölçüm cihazları, numune boyama makineleri, mini jet, mini ram, boya çözme ve dağıtım sistemleri şeklinde sıralanıyor.

Canlar Makina; Üye Ali Çakıcı

1997 Yılında Canlar Makina olarak sadece HT Kumaş Boyama makinası üretimi ile imalat hayatına başlayan firma, günümüz itibariyle Canlar Group çatısı altında 4 firma ve 150’i çalışanı ile 10.000 metrekarelik kapalı üretim sahasında Kumaş Boyama, Elyaf Boyama, Bobin Boyama ve Finisaj makinaları imalatı yapıyor. Firmanın tekstil sektörüne sunduğu ürünler arasında Diamond Egalize Kurutma Makinası, Diamond Serbest Kurutma Makinası, HMS - 03 Tumbler Kurutma Makinası, HMS - 01 Balon Sıkma Makinası, HMS - 02 Santrufüj Kumaş Sıkma Makinası yer alıyor.

Okunma : 9698


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.