TEMSAD’ta 4. Nalbant Dönemi

TEMSAD, 19 Ocak’ta gerçekleştirdiği 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı ile başkanını belirledi. Tek aday olarak seçime giren, Adil Nalbant 4. kez başkanlık koltuğuna oturdu.

  22 Mart 2013 17:41 Cuma
TEMSAD’ta 4. Nalbant Dönemi


Yönetim Kuluna Giren İsimlerin Firmaları Yakın Plan

Ekoteks; Başkan Adil Nalbant

Erginer Porselencilik ile kurucu ortaklık yapan Ekoteks, 1985 yılında porselen iplik kılavuzları üretimine başladı. 1996 yılında ileri teknoloji alüminyum-oksit seramiklerini üretmeye başlayan firma, özellikle naylon ve polyester bazlı iplik üreten makineler için ekorit markasıyla üretimini yaptığı seramiklerde ürün çeşitliliğini arttırmaya devam etti. 2002 yılında mikro-fiber iplikler için ekorit markasıyla titanyum-oksit seramiklerini, 2005 yılında ise ekozir markasıyla Murata, Autocoro, Schlafhorst gibi full otomatik iplik makinelerinde kullanılan zirkonyum-oksit makas seramiklerini ürün yelpazesine ekledi. Malzeme ve hammadde olarak dünya çapında yüksek kaliteli hammaddeler kullanan Ekoteks, maliyetlerinde ve kalitesinde yüksek standartlar sağlıyor. Ekoteks, bunların yanı sıra iplik aktarma ve çözgü makinelerinde kullanılan iplik fren kılavuzlarını müşteri taleplerine uygun olarak üretiyor. Firma tekstil seramiklerinin dışında; bakır kablo, çelik kablo üretiminde ve diğer endüstrilerde kullanılan teknik seramikleri de müşteri talepleri doğrultusunda değerlendiriyor. ‘Made in Türkiye’ sloganıyla üretim yapan firma, sektöründe TÜV-ISO 9001-2000 kalite belgesini de elinde bulunduruyor.

Entema; Başkan Yardımcısı Hakan Gürel

1992 yılından bu yana Çorlu’da faaliyetlerine devam eden Entema, tekstil terbiye makineleri arasından kumaş kurutma makinelerini odak noktasında bulunduruyor. 20 yılı aşkın bir süredir sektörde yer alan Entema, AR-GE çalışmalarıyla her dönem yeni prosesler geliştirmeye devam ediyor. Müşteri talepleri doğrultusunda üretimini şekillendiren firma, enerji kullanımı anlamında faydalı çözümler sunuyor. Firmanın ürünlerinin özellikleri arasında yüksek oranlarda çekmezlik ve yumuşaklık efektleri, yüksek üretim kapasiteleri, düşük enerji kullanımları, düşük bakım giderleri ve çevrecilik başlıkları öne çıkıyor. Firma yerel girişimleri ile Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Güney Amerika, Asya ve Asya Pasifik ülkelerinde çalışmalarına devam ediyor.

Ağteks; Başkan Yardımcısı Mehmet Ağrikli

1992 yılında İstanbul’da kurulan Ağteks, yerli ve yabancı pazar alanlarında triko makinesi üretiyor. Deneyimli çalışanları ve AR-GE departmanı ile örgü teknolojisini yakından takip eden firma, sektöre özel çözümler sunuyor. Firmanın üniversiteler, sektör profesyonelleri ile doğrudan temas kurması aynı zamanda, gelecek nesillerden faydalanması açısından da dikkat çekiyor. AR-GE departmanının çalışmaları ile İntelliWinder ve DirecTwist teknolojilerini üreten firma, yeni teknolojiler sunmaya devam ediyor. Her yıl önemli ciro rakamlarına ulaşan Ağteks, 30’dan fazla ülkeye tedarik sağlıyor.

Okunma : 9700


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.